mandag den 6. juli 2009

En dejlig dag

Mange tak for jeres fødselsdagsønsker:). Dagen blev fejret i mine forældres have med noget så uoriginalt som grillmad, for det er altså bare super hyggeligt at grille. Jeg havde fået den ide at købe en is-boks fra ParadIS i Lyngby. Halvt pistacieis og halvt kaffe-chokoladeis. Jeg elsker den is! :). Istedet for gaver havde jeg valgt at få et tilskud til et LV leopard-tørklæde, men Pastoren havde alligevel købt en lille gave; Nemlig et par vedhæng til det armbånd han gav mig i bryllupsgave (billeder af det kommer, når det kommer tilbage fra guldsmeden - det skulle lige rettes til). I dagens anledning fik jeg endelig brugt den nederdel fra Topshop, som jeg før har skrevet om her. En dejlig dag, som afsluttes med denne lille hilsen, til alle jer der følger min blog:)


7 kommentarer:

 1. Et sent tillykke med fødseldagen! Dejligt med tilskud til LV tørklædet. jeg gramsede på det da jeg var i Paris. Lækkert lækkert...det ønsker jeg mig også. Der var desværre ikke noget besparesel ved at købe det dernede.

  Dine sandaler er bare hot hot hot. Er det dem fra Zara?
  Pt. er jeg i crave mood for et par sandaler med nitter el. spænder, gerne med lidt plateau, så lille mig kan blive lidt højere :-)

  /Chau

  SvarSlet
 2. Mange tak:). Jeg glæder mig også til at købe det, jeg har sukket over det i SÅ lang tid:).

  Skoene er superfede. Jeg kunne sikkert have fundet dem billigere på fx Ebay,men nu ville jeg bare have de sko, og det skulle gå hurtigt:)Jeg har jeg købt her: http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=13966609&forum=151&status=&search=&road=view_userinfo

  Nu er jeg selv kun 155 cm, så jeg kender alt til det med ekstra højde;). Jeg syntes iøvrigt at disse sko er gode at gå i...

  Susie

  SvarSlet
 3. Hej,
  jeg har lige tjekket linket til TS, og sælgeren har da lækre sko. Hun har også de sko som ligner YSL Cage ret meget. mums!...hvorfor bliver jeg ved med at crave sko? Nu har jeg lige fået bestilt to andre sko idag, også sidder jeg allerede og savler over nye.
  Jeg er heller ikke så høj 1.58. og dem som du har er godt nok også flotte, omend dyre synes jeg for et no brand. Hvilken str. har du bestilt dine i? og hvor høje er de i hælen?
  Kunne godt tænke mig at se dem og gramse på dem live før jeg beslutter mig :-)...
  jeg bor ved Ballerup så hvis du har lyst til at mødes og jeg må se dem, kan du jo lige skrive :-)

  /Chau

  SvarSlet
 4. Det kan vi da sagtens finde ud af:). Jeg kender ikke Ballerup så godt, men vi kunne jo også mødes i Lyngby?

  Susie

  SvarSlet
 5. Ballerup er næste stop fra Herlev. Men vi kan godt mødes i Lyngby:-)

  hvilken da passer dig bedst?

  /Chau

  SvarSlet
 6. Jeg ved godt hvor Ballerup er, men det er bare så mange år siden jeg sidst var der *rødme*. Så jeg kan ikke helt huske hvilken cafe el.lign. der er hyggelig:).
  Men i Lyngby ligger bla. "Mig og Annie" som jeg syntes er hyggelig:).
  Med mindre du hellere vil mødes privat? Jeg kunne sagtens smutte ud til dig. Vi bor pt. i en lille 1-værelses i sommermånederne, mens Tom har sit vikariat, så det bliver lidt svært at mødes hos mig:)

  Susie

  SvarSlet
 7. Hej,

  Vi kan sagtens mødes hos mig en af dagene. Så må du tage noget lækkert tøj og sko med i massevis :-) Så kan du samtidig se min garderobe.

  Skriv til mig så vi kan aftale en dag.

  /Chau
  chau_hua@hotmail.com

  SvarSlet