torsdag den 16. juli 2009

Anti-inspiration

Jeg undskylder på forhånd, for dette indlæg bliver snare en opgave til dig, min kære læser, end egentlig inspiration fra mig. Jeg er en anelse sløj, så der kommer ikke de store, opsigtsvækkende indlæg fra mig i dag:). I steder vil jeg stille mine læsere dette spørgsmål: Hvordan søren kan det være, at dette outfit fra den danske sangerinde Aura, ikke straks er røget ind på top 3 over værste outfit EVER? Jeg har endda set det hyldet i Kig Ind, hvor kommentaret var noget alá "smukt er det ikke, men hun får topkarakter for mod". Øh, ok? Så hvis jeg begiver mig ned af Herlevs gader i dette, så vil folk ikke tænke "hmmm måske slap de hende ud af psyk.afd. en anelse for tidligt", men "ih hvor er hun dog modig"?! Det værste er næsten, at Aura har et super lækkert klædeskab, fyldt med vintagetøj og Louboutin sko. Og så giver hun os dette? Tsk tsk tsk.

Nå, men jeg lader det være op til dig, læser. Er dette et skønt outfit?

6 kommentarer:

 1. Niks... men jeg har så heller ik forstand på mode som sådan.. så tror ik helt min mening tæller i modebloggeverdenen.. men sys nu det ser fjollet ud :P Måske hun deler gardarobe med Björk?

  SvarSlet
 2. Hold da op...Mon hun har fundet de mest ekstremer (=bemærkelsesværdige) tøjstykker i hele sit skab og så sat det sammen ? Det ser forvirrende og forvirret ud. Det ligner nogle tøjstykker der hver især ville gå godt med helt enkle og stilrene ting. Men til sammen ligner det ærlig talt et cirkus.

  SvarSlet
 3. rijaH: Selvfølgelig tæller din mening, jeg er fx.glad for at du forholder dig til mit indlæg:). Desuden er jeg helt enig med dig:D

  Tuggie: Det tænkte jeg nemlig også; Hatten ville være sjov, hvis hun ellers havde afdæmpet tøj på. Det samme gør sig gældende med nederdel, top og leggins. Men sat sammen? NOOOO :D

  Susie

  SvarSlet
 4. rijaH: Jeg kan iøvrigt se at du har en blog, skal jeg ikke sætte den på min blogliste?

  Susie

  SvarSlet
 5. Jamen selvfølgelig må du da det :) Selvom det nok ik er mode der er mest af derinde ;)

  SvarSlet