torsdag den 30. juli 2009

...og det er derfor jeg klipper mit hår selv!

Ok, jeg har åbenbart en defekt. Jeg KAN ikke kommunikere med frisører. Når jeg fx siger "sådan må det absolut ikke blive", så ender jeg altid med, at komme hjem med netop det jeg ikke ønskede. Og i dag havde jeg endda garderet mig på forskellige måder: 1) Jeg havde valgt en dyr frisør, fordi en dyr frisør vel for søren kun kan slippe afsted med sådanne priser, hvis han/hun er god. 2) Jeg havde taget et billede med af den ønskede frisure. 3) Jeg gjorde det klart, at jeg ikke ville have helt lige pandehår, men at det skulle sidde som på billedet.
Så langt så godt. Hvor svært kan det være? Meget svært åbenbart for jeg fik netop lige pandehår jeg ikke ville have, og hverken længden på det, eller resten af håret matcher billedet. Jeg er ikke tilfreds, det er slet ikke min stil - det er alt for pænt.
'Jeg tror bare, jeg klipper det selv for fremtiden, som jeg plejer. Heldigvis vokser det hurtigt, så om nogle måneder burde det være vokset til, og så har jeg måske den frisure jeg havde planlagt. Men jeg kommer altså aldrig til at kunne kommunikere med frisører!
Her ser i det nye hår. Først det billede som jeg tog med ned til frisøren:

Og sådan endte det:


Det er ikke engang klippet på samme måde som på billedet. Og jo, jeg ved godt, at det ikke er muligt at få nøjagtig det samme, men jeg ved, jeg kan komme tættere på ønskefrisuren end dette - jeg har nemlig selv før klippet det i samme længde, dog uden pandehåret;).

Kjolen er i øvrigt fra shoppeturen, efter at være blevet skamferet på det groveste. Mere om den senere:

9 kommentarer:

 1. Selvom det måske ikke var lige det, du ønskede, synes jeg altså det klæder dig smadder godt :-)

  Natasja.

  SvarSlet
 2. ÅH hvor jeg kender det - jeg har for længst opgivet at gå til frisør, faktisk er det så slemt at jeg har udviklet en fobi imod dem. Jeg klipper mit hår selv, men engang hver 2-3 år sker det så at jeg gir' en frisør chancen for at forbedre deres ry, men endnu er det aldrig lykkes mig at gå tilfreds fra en frisør. Jeg må leve med knapt så tjekket hår, til gengæld sparer jeg da en masse penge :-)

  SvarSlet
 3. Årh det er træls altså. Har virkelig også været uheldig nogen gange, hvor der er sket en virkelig stor kommunikationsbrist. Nå, men syntes altså det klær dig meget godt:-) Lille klem herfra.

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu ellers det klær dig!
  Med lidt styling tror jeg også godt du kan få det til at ligne lidt mere.
  Brug et fladjern ril ar runde panehåret lidt med og kom så lidt tung voks i, sån at det hjæper pandehåret med at samles.
  Det gjorde jeg altid da jeg havde pandehår..

  SvarSlet
 5. Mange tak, hvor er I søde:). Men kender I det, jeg føler slet ikke, den frisure passer til min personlighed? Den er bare for PÆN og kedelig. Om en måned når det lige har fået en cm mere i længden, vil jeg forsøge din metode MissMufffin. Jeg har aldrig prøvet voks, så nu må vi se om det ender helt galt;))

  SvarSlet
 6. Jeg kan anbefale Sebastians "Mud clay"- den er ved at udgå, men hvis du er heldig kan du finde den på nettet til rimelige penge. Den gir virkeligt fed struktur til håret, men vær varsom med mængderne:)
  Ellers er D:fi den blå også et udemærket valg og med et mere blødt resultat..

  SvarSlet
 7. Uha, mit lille frisør-hjerte bliver ked af det, når jeg hører om en oplevelse som din.... Nu har jeg jo ikke haft dit hår i hænderne, men for mig ser det ret fint og blødt ud. Hvis det er tilfældet, kan du evt prøve med et saltvands-produkt eller en hår-pudder for at give det lidt struktur, og "tykkelse". Det får en lidt "velcro-agtig" effekt, der gør det mere "vildt"... Hmmm. svært at forklare. Et par gode mørker er REF eller Wellas Ocean Sprizz. Kommer du forbi Horsens, giver jeg en klipning :-)
  Mvh Christina, IQ Hairdresser.

  SvarSlet
 8. Hvor er du sød Christina:). Jeg vil helt sikkert benytte mig af dit tilbud:). Mit hår er nemlig ret fint, men jeg syntes det så endnu tyndere ud, lige efter det var blevet klippet. Jeg bruger allerede hårpuder og saltvand, så jeg vil meget gerne prøve de mærker du foreslår.
  Mit hår er begyndt at vokse til, syntes jeg. Jeg er super glad for mit pandehår, nu hvor det lige har fået lov til at vokse et par centimeter.

  Mange tak for din kommentar, den blev jeg glad for:)

  Susie

  SvarSlet
 9. Det var da så lidt :-) Du kan evt google Wellas produkt. Ved de har den hos Hairworld.dk til billige penge, men de kan først levere om 14 dage :-( Men du skal være velkommen i salonen hos mig, så skal jeg nok "trylle" lidt :-)

  SvarSlet