fredag den 10. juli 2009

So ein ding muss Ich auch haben

Om 21 dage kommer den nye Iphone til Danmark. Og så skal jeg ENDELIG have fingrene i den. Jeg har drømt om en Iphone, siden dengang den kun var et rygte. For at forstå min begejstring skal man vide, at Iphonen for Mac elskere nærmest er den hellige gral. I mange år gik der rygter om, hvordan en kommende mobiltelefon fra Apple ville komme til at se ud. De fleste regnede med, at den ville ligne de gamle Ipods.
Jeg købte en Ibook for 4 år siden, og allerede dengang havde rygterne floreret et stykke tid. Så spændingen var enorm, da Iphonen endelig blev afsløret. Og selvom jeg siden hen har udskiftet min Ibook med en pc, fordi bogstaverne på tastaturet forsvandt (!), har jeg hele tiden drømt om at få en Iphone. Og nu hvor den endda har fået et ok kamera, så jeg kan bruge den til at tage billeder til min blog, slår jeg til. D. 31. juli køber jeg min Iphone:)

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker min. Opgraderer dog ikke lige umiddelbart, men glæd dig. iPhone er fantastisk. Den giver fantastiske muligheder og er så lækker. Mums mums.

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også rigtig meget:). Men du har vel næsten også fået en ny telefon, med de nye opdateringer til den?

  Susie

  SvarSlet
 3. Ja, forskellen er ret lille efter opgraderingen :)
  Der skulle ifølge rygterne dog inden længe komme en ny iPhone som sku være en lækker lille sag, iPhone mini. Men det lød somom der ville gå aaalt for lang tid før den nåede dansk jord.

  SvarSlet