mandag den 27. juli 2009

Mandagens tip: Hairspray

Ugens tip er en hårsprayen fra Schwarzkopf som jeg netop har opdaget. Den hedder GOT 2B SMOOTH N' CHIC. Det er egentlig en smoothing hårspray, men hvis du ikke har brug for kraftigt hold, men blot vil holde lokkerne på plads, er den perfekt. Dens kæmpe, kæmpe store plus er dens lugt. Jeg bryder mig generelt ikke om lugten af hårspray, og har derfor sjældent gjort brug af det. Og da mit hår klasker sammen for et godt ord, så har det egentlig været lidt træls. Men Smooth n' chic dufter SÅ skønt, af en blanding mellem skovbær og slik, at den er en fornøjelse at bruge. Og håret bevarer faktisk duften det meste af dagen. Samtidig giver den endda håret glans. Derudover faldt jeg fuldstændig for produktets design. Jeps, jeg må indrømme, at jeg godt kan finde på at købe et produkt, blot fordi indpakningen er lækker ;) Det er ikke altid en succes, men denne gang var det.
Jeg har indtil videre kun prøvet hårsprayen, så jeg kan ikke udtale mig om de andre produkter i serien, men vil helt sikkert prøve dem i den nærmeste fremtid.


2 kommentarer:

  1. Haha, ja den er helt klart et køb hver bare for indpakningen - jeg gjorde det samme med smoothing lotionen, og jeg må sige; Positivt overrasket. Sjældent har både indpakning og indhold stemt overens - det er et godt køb! Forresten - fin blog du har her, elsker dine smykker!

    SvarSlet