søndag den 7. juni 2009

Hvilken blog har sidst...

...inspireret dig til at købe noget? Personligt har jeg fået en masse input, som jeg med stor sikkerhed ikke ellers havde fået. Når jeg læser mine faste blogge eller en ny blog, får jeg inspiration, som jeg ikke ellers får gennem mine elskede modeblade. De giver mig selvfølgelig også en del, men fordelene ved bloggene er, at det er ægte piger, der fremviser tøj, som de rent faktisk selv vil gå i. Der er en kærlighed til tøjet, som ikke på samme måde skinner igennem i modebladene. Endnu vigtigere er, at modebloggerne ofte viser tøjet frem, med dem selv som mannequin. Og da de færreste bloggere er 180 cm høje og vejer 45 kg, kan selv lille mig på 156 cm og 56 kg være sikker på, at tøjet også vil klæde mig:)
Pga. min bloglæsning har jeg bla. investeret i 3 liberty armbånd (og planlægger at købe flere). Den inspiration fik jeg fra Clamour for Glamour. Armbåndene kan i øvrigt køber på Trendsales her.
Fra samme blog blev jeg sørme tvunget til også at købe
Topshop nederdelen her:

Sommetider breder der sig en kollektiv forelskelse af bestemte ting inde i blogverdenen. En af disse ting er de åbne wedges, der vist oprindeligt blev lavet af Givenchy og senere af Acne. Aldo og Bronx har også ladet sig inspirere og har, efter min mening, kommet med det bedste bud på de åben wegdes. På A Pash For Fashion fik jeg endelig overblik over hvilke sko der var på markedet, og dermed hvilken jeg skulle vælge. Hun havde opstillet de fire mærker på et samlet billede:

Jeg bestemte mig for Aldos eller Bronx, men det viste sig ret svært at opstøve dem. Igen kom blogland til hjælp, da en sød læser af denne blog, der blot kalder sig "Signe", gjorde mig opmærksom på et helt andet mærke, der lavede samme sko. De findes her, og er bestilt:)

Derudover er det blevet til småting. Fx skal jeg da prøve den mascara Senette fra Fashion is on Fire anbefaler, nemlig "Double density" fra Elisabeth Arden. Den skulle nemlig give "de flotteste og længste vipper" :)


2 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at se, at folk kan bruge nogle af de ting, som jeg skriver om på bloggen :D

  Hvis jeg lige må komme med et lille tip til, så kig efter mascara'en på strawberrynet.com - her kan man spare mange på den og andet make up :)

  Men ellers kender jeg også selv alt for godt til det, at blive lokket ud i nogle køb, fordi man har set nogle andre bloggere med det - blogging kan meget hurtig blive en dyr hobby :) hehe

  SvarSlet
 2. Men også en hyggelig hobby:). Er nok for tiden også ved at være lidt træt at Trendsales, så det er rart at kunne bruge tiden i blog-world;). Tak i øvrigt for tippet:)

  Susie

  SvarSlet