onsdag den 10. juni 2009

Endelig kom de

Så kom UPS endelig med min sko. Jeg kunne ikke få fat i Aldo eller Bronx, men en sød læser af denne blog gjorde mig opmærksom på, at Office også sælger dem. Så nu er jeg den lykkelige ejer af disse skønne sko. Da jeg har mikro fødder - Pastoren kalder dem for larvefødder - skal der lidt indlæg i, men ellers er de gode at have på. Så håber jeg, jeg kan holde ud at gå i dem også. Pastoren syntes i øvrigt, at de er grimme, men hvad ved han om det? ;)
4 kommentarer:

 1. De er rigtig fine, jeg har dem selv blot fra en anden hjemmeside hvor de var lidt billigere. De ser dog noget store ud til dig - men er som sagt fine. Mænd har ikke forstand på den slags :D

  Annika

  SvarSlet
 2. Ja, på billedet ser de godt nok noget lange ud til min fod, men jeg sidder med fødderne svævende i luften, så foden er ligesom løftet op af skoen - giver det nogen mening? Så de sidder egentlig helt fint når jeg står, som jeg skal stå, med fødderne godt plantet på jorden;))

  SvarSlet
 3. Hvordan er størrelses forholdene på skoene fra office. Hvilken str. bestile du, og ved du hvilken str. de rpasser til str. 38?

  SvarSlet
 4. Jeg bestilte dem i str. 3, hvilket svarer til en helt almindelig 36. På deres størrelsesguide fremgår det at en str. 5, svarer til str. 38, så hvis du passer en helt normalt 38, ville jeg tage den:)

  Susie

  SvarSlet