søndag den 14. juni 2009

Lidt nyt her på bloggen

Nu er jeg efterhånden ved at gennemskue, hvordan dette blog-væsen fungerer, men jeg vil egentlig gerne lege lidt med mediet. Og jer der er så søde at læse min blog, bliver mine forsøgskaniner. Jeg vil fx forsøge at skrive lidt tanker ned, der ikke kun handler om mode. Jeg sidder jo hver uge og forsøger at hjælpe Pastoren med hans prædiker, give feedback osv. Og det giver altid lidt ting til eftertanke. I dag holdt han fx en prædiken, der handlede om den rige mand, der har en fattig mand siddende lige udenfor sin dør. Men selvom han har mulighed for det, hjælper han aldrig den fattige. Det fik mig til at tænke på George Michael's Praying for Time. Den handler om, hvordan vi her i vesten har en følelse af, at de problemer der før var langt væk, pludselig rykker tæt på.


Og derfor holder vi fast i det vi ejer. For tanken om at miste det, er skræmmende. Vi skal da sørme også beskytte os selv og vores familier, men vi skal også huske på at hjælpe, hvis vi kan. Især mener jeg, vi er forpligtiget til at afhjælpe den lidelse vi ser lige uden for vores dør. Det kan være vores nabo, der er enlig mor på kontanthjælp, eller den hjemløse nede på togstationen som sælger sit blad. Eller måske blot veninden som man mistænker har en depression. Den danske teolog K.E. Løgstrup sagde ca dette: Vores liv er knyttet sammen. Vi holder hinandens liv i vores hænder og dermed har vi magten til enten at berige eller ødelægge det. Husk på det! DU har magt til at berige et andet menneskes liv:) Det er da en smuk tanke, ikke?


Bless,
Susie

5 kommentarer:

 1. WauW, det var virlig stof til Eftertanke, og du har helt ret. Syntes også Phil's: another day in paradise, er vær at nævne i den forbindelse. Jeg kan rigtig godt lide du skriver om noget andet end bare mode.
  Jeg skrev meget om mode før, men så startede jeg en ny blog (under samme adresse) den er slet ikke som andres men alligevel lidt og elsker det ;)

  http://sandfeld-style.blogspot.com/

  /MIE SANDFELD

  SvarSlet
 2. Manga tak:)). Jeg var lige inde på din blog, og den er også rigtig god. Hvad siger du; Skal vi blive hinandens 11 faste læser? ;)

  Susie

  SvarSlet
 3. Hej - jeg faldt tilfældigt over din blog, som jeg synes ser spændende ud. Vil glæde mig til at læse flere af dine tanker.. om det hele :-)
  Blogger selv om mode, familieliv, håndarbejde og alt det kreative overflod :-)
  Kh Trine

  SvarSlet
 4. Hej Trine, mange tak:))Jeg kan se at du har flere blogge? Dem skal jeg da lige have læst:)

  Susie

  SvarSlet