onsdag den 3. juni 2009

Gårsdagens fangst

Nu hvor jeg er tilbage på sjælland, nærmere bestemt min barndomsby Herlev, kan jeg igen benytte mig at Lyngbys skønne butikker. Så jeg tog på Shoppingtur i går. Det blev en helt fint fangst, men hvor søren er Zara blevet af?? 
Nu troede jeg lige, jeg skulle ind og shoppe igennem i den. Men nej, den er åbenbart lukket. Mon den dukker op igen et andet sted i Lyngby? I stedet er der kommet en ny butik, der hedder Monki. Den er ikke så spændende som Zara 
- det er en helt anden type tøj der sælges, det meste af det var 80'er inspireret - men den er helt klart et besøg værd. Jeg fik købt: 


- 2 stk denim leggins/jeans fra Only. Det ene er ripped. 
- 1 par Liberty - inspirerede 
afslapningsbukser fra Quintess
- Armbånd fundet i Magazin
- Hvid boho top fra Vero Moda (perfekt til shorts eller denim jeans)
-Stribet kjole/top fra Monki
- Stribet løs t-shirt fra Monki
- Chanel neglelak "Miami peach"

Derudover kom min nederdel fra Topshop. Jeg så den på Camilles blog og måtte straks bestille den. Pas på - hendes blog giver én fælt gode ideer til det næste køb. Pas især på med at læse om hendes nye investering; Et Chanel armbånd;)

4 kommentarer:

 1. Det er da vist Monki, der er åbnet i Zaras gamle lokaler :b og dem er folk da normalt ret meget oppe at køre over :) som den ægte jyde, jeg er, har jeg desværre aldrig været der selv, men det skulle da være lidt af et hit?

  Lækre sager ellers, jeg er ret misundelig på Topshopnederdelen!

  SvarSlet
 2. Ah Monki og ikke Monkey:). Jamen, det havde da nogel fede ting, men jeg syntes ikke man ligefrem havde lyst til at tømme butikken...Nederdelen er bare SÅ fed:)

  Susie

  SvarSlet
 3. Lækre ting :)

  kig forbi
  http://momounivers.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg kigger lige forbi:). Du kan altid følge med som fast læser, samt lægge et link til min blog fra din blog, så gør jeg det samme:)

  Susie

  SvarSlet