søndag den 28. juni 2009

Jeg må bøje mig

Nu har de fleste bloggere med respekt for sig selv, haft skrevet om Chanels "Orange Fizz". Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstod alt postyret. Men så fik jeg den købt og afprøvet og må bøje mig. Det ER en fantastisk sommerfarve. Den matcher solbrun hud perfekt, og giver et blødt, casual look.

4 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke helt forstået det.. men den er jo virkelig fin på dig - den ser dog meget lysere ud end på de andre jeg har set.. har du kun lagt et lag? For så er det måske det man skal gøre (jeg har selv en vildt billig en - i samme farve som din - der er i en meget lille flacon, så man blir nødt til at købe nye hele tiden hehe.. så er chanel bedre - og sikkert billigere i længden).
  Rigtig fin blog forøvrigt! :)
  /Clara

  SvarSlet
 2. Nu fik jeg lige luret lidt mere på din blog - den er virkelig inspirerende (er også vild med dit layout).. så vupti blev jeg fast læser! :)
  /Clara

  SvarSlet
 3. Mange tak :)). Jeg har lige bloggens design om, så det er bare så skønt, at andre kan lide resultatet:)
  Ang. neglelakken, så har jeg nemlig kun lagt 1 lag på billedet. Jeg har sidenhen givet neglene endnu et lag, og så bliver den endnu mere koral/orange. Jeg er nok mere til kun at lægge 1 lag, og så få den der blege koral farve:)

  Susie

  SvarSlet
 4. Selv tak :) Jeg synes også helt klart bedst om 1 lag, det er mere feminint og knap så larmende :)
  /Clara

  SvarSlet