søndag den 30. august 2009

Godt tip

Hvis du har været i forelsket i Chloé eller Topshops knock offs af samme, så sælges nogle lignende støvler pt på Trendsales i str. 36. Du kan finde dem HER.


Arken tur/retur

I dag gik turen til Arken, som jeg med skam må melde, at jeg aldrig har været i før. I Århus besøgte vi tit Aros, og som billedkunstlærer og amatør-kunstner elsker jeg egentlig at gå på opdagelse i kunstværker.
Jeg havde taget et par denim leggins på, med en boxer top og vest sat til. Et meget enkelt outfit. Men jeg tilsatte mine spejl-solbriller, beanie-hue, Alaïa flats og min nye blæksprutte halskæde.


Photobucket

Bloganbefaling

Jeg er lige faldet over Brinjas blog og er helt fortryllet:). Den handler om hendes liv, men viser også billeder af de tøj hun har haft på i løbet af ugen.
Hendes stil er retro-skøn og kan du lide denne stil, vil du finde masser af inspiration både til tøj og bolig.
Men det bedste ved Brinjas blog, er næsten hendes arbejde, med at lave en dukkehus version af den lejlighed hun bor i. Detaljerne er på plads, helt ned til en lille, mini Politiken på dukkehus-sofabordet.

lørdag den 29. august 2009

Nittestøvler fra ASOS

Så er der igen lidt guf til jer nitte-elskere. Jeg er selv ret forelsket i disse nitte militærstøvler, og derfor faldt jeg over dette par ASOS støvler. De koster 80 £ og kan købes HER.



PhotobucketPhotobucket


Ugens tip: 20% hos Revolve clothing

Til jer der ikke har set det andre steder i blogverdenen, vil jeg gøre opmærksom på, at Revolve giver 20 % rabet indtil d. 31. Koden er "INSTYLE09". Husk at der kun er et par dage tilbage, før koden udløber.
Jeg fik i øvrigt tippet fra Clamour4Glamour, så mange tak til Camille:)

fredag den 28. august 2009

Endnu et Ebay-fund

Dette raven skull kostede mig ca. 160 kr og er købt HER. Jeg syntes i øvrigt, at det er dybt eventyrligt, at modtage pakker med fremmede, farverige frimærker fra forskellige steder i verdenen:)

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

torsdag den 27. august 2009

Mine første Louboutins

I dag skete noget stort i mit modeliv. I dag fik jeg nemlig mit første par Louboutin stiletter. Jeg har savlet over Louboutin, siden første gang jeg så dem, fordi jeg aldrig havde set en mere sexet sko med sine røde såler. Det var kærlighed ved første øjekast, og det oplevede jeg ikke engang med Pastoren;).
Mine nye sko er købt på Trendsales, efter megen eftertanke. Det er et par decollete leopard Louboutin i str. 36,5. De var heldigvis meget små i størrelsen, og passer mine fødder perfekt. Og nu er de mine, og jeg lover jer; det bliver ikke det eneste par Louboutins, jeg kommer til at eje i mit liv. Det næste par bliver et par enkle sorte.


PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Ikke helt en iphone


I et tidligere indlæg skrev jeg, at jeg planlagde at købe den nye iphone, når den kom i butikkerne. Men i sidste sekund ombestemte jeg mig, og købte i stedet vidunderet på billedet. Og årsagen var denne blog. For jeg ville have en telefon med et ordentligt kamera, så jeg kunne tage billeder med den, og lægge dem ud på min blog med det samme. Dels fordi det ville give mulighed for at lægge et indlæg ud med det samme, uden at skulle oploade billedet til min pc først, dels fordi jeg har nogle led problemer, der jævnligt giver smerter og træthed. Så nu kan jeg meget hurtigt og let lægge indlæg på bloggen, også på de dage hvor jeg ellers er påvirket af mine led problemer:-). Dette indlæg er faktisk lavet på min telefon...

onsdag den 26. august 2009

Nicole Richie for Mercury Duo

Nicole Richie har før været ansigt for det japanske designfirma Mercury Duo, og er det nu igen for deres 09 aw kollektion.
Billedkvaliteten er desværre ikke den bedste, men jeg håber, I syntes om dem alligevel. Og skulle jeg falde over billeder af bedre kvalitet, smider jeg dem på øjeblikkeligt:)




tirsdag den 25. august 2009

Nitter og eBay

Flere af jer har spurgt, hvor jeg fik mine nitter til mine DIY støvler fra. De er nemlig smadder dyre her i DK. Og jeg har da helle ikke købt mine her i landet men via eBay hos denne sælger. Det er slet ikke svært at handle på eBay. Jeg købte faktisk for første gang derinde, da jeg skulle købe mine nitter. Jeg var nemlig også nervøs for, om jeg kunne finde ud af det.
Du skal først og fremmest have en konto via Paypal. Hvis din betaling foregår via dem, er du lidt bedre sikret, end hvis du betaler direkte med Dankort. Derefter skal du have mulighed for at betale med Mastercard eller Visa. Du skal også meldes til på eBay. Det er lige så let som på Trendsales, syntes jeg. Jeg handler først og fremmest på den britiske eBay, for så kommer der ikke moms oveni prisen, som der kan risikere at gøre på den amerikanske eBay.
Når du så skal ind og handle nitter på eBay, så er det lettest, hvis du finder en annonce med "buy now". For her skal du ikke afgive bud, men blot acceptere den pris sælger ønsker for sin vare. Når du så er blevet lidt mere fortrolig med eBay, kan du begynde at lege lidt med de annoncer, hvor du kan byde på en vare.
Det er let, og sikke mange nye vare der pludselig er tilgængelig:)

Men så opdagede jeg at det var sommer


Jeg havde faktisk først taget min nye 'Sienna Miller' hat på, men det blev alt for varmt.

Dagens outfit



Og denne...


I samme pakke var dette armbånd samt et matchende vedhæng.

Min nye ring


Se hvad der kom med posten :-).

mandag den 24. august 2009

Live from the zoo


Og som tilbehør:-)

Live from the zoo


Er jeg den eneste der sveder?

Vi skal i zoo

For at udnytte en af de sidste sommerdage i denne omgang, tager pastoren og jeg i zoo. Fortsættelse følger:-)


Photobucket

søndag den 23. august 2009

Hvad har du i tasken?

Denne søndags "Hvad har du i tasken" er valgt, fordi jeg er vild med den måde, hvorpå taskens ejer har dekoreret de forskellige items. Hun er tydeligvis kunstnerisk, og det er helt sikkert, at hendes taskes indhold ikke findes magen til andre steder.

Photobucket

Erin Heatherton

Jeg overvejer at style mit hår som Erin Heathertons, selvom mit er meget kortere end hendes:

Photobucket

lørdag den 22. august 2009

Mine gamle støvler

I begyndelsen af august skrev jeg om nogle skønne støvler, som jeg havde bestilt fra ASOS. Og på trods en masse bøvl med at få dem leveret, genleveret, hentet og tilsidst gensendt er de nu kommet frem:). Og jeg er bestemt ikke skuffet. De ligner et par gamle, gamle ridestøvler. Detaljerne er super coole; Der er folder, hvor der normalt ville være folder, hvis de er gået godt til, og efterhånden er faldet lidt sammen. De er mørkere på snuden, som hvis de gennem årevis havde trasket gennem regnvejr hver dag. Og sidste detalje findes nedenunder dem. For her har man slået søm hele vejen rundt, som hvis de var blevet håndlavet hos en gammeldaws skomager. I love them! Nu skal vejret bare tillade at jeg kan bruge dem:)


PhotobucketPhotobucket



PhotobucketPhotobucket



Mit kommende DIY

Jeg har gået og barslet med et nyt DIY projekt. Det bliver endnu et projekt, som inkluderer nitter. Egentlig ville jeg først have postet det, når det var færdigt, men eftersom billeder af originalen er ved at cirkulere rundt i blogland, afslører jeg det nu. Det færdige resultat kan jeg forhåbentlig fremvise i løbet af næste uge.
Nu til projektet; For over 1 måned siden, faldt jeg over dette billede i Cover:


Photobucket

Det var INSTANT LOVE :). Jeg måtte simpelthen eje disse skønne bukser. Men de var ikke at finde på Asos, så jeg begyndte at tro, at jeg måske var kommet for sent. Derfor besluttede jeg at lave min egen version af dem. Jeg har købt nitter på Ebay, og bukser i Zara. Det ene bukseben er færdig, og så snart jeg får mine sidste nitter, bliver det andet ben også færdig. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet. De originale bukser kan købes her.

fredag den 21. august 2009

Skønne Scarlett

Tænk at få lov til at være Scarlett, bare en enkelt dag;)

Photobucket

Et godt tip


Jeg var i lyngby igen i dag, fordi jeg skulle bytte nogle ting. Og i en butik ved stationen, der sælger kinesiske ting og sager, fandt jeg denne lampe til 79 kr. Super billigt når man tænker på, hvad originalen koster. De er i fire forskellige farver.

torsdag den 20. august 2009

Når jeg bliver voksen...

...vil jeg se ud som Judy fra Atlantis Home. Hvor er det dog skønt, at se bevis for, at man ikke behøver blive kedelig og grå selvom man er mor og over 40. Judy er cool, fordi hun balancerer perfekt på grænsen mellem at klæde sig moderne, og klæde sig for ungt. Hun tør kaste sig ud i det der er hipt lige nu, uden overhovedet at forsøge at skjule sin alder. Og hun giver mig håb, for at jeg kan være lige så sej som hende, om 10 års tid, når jeg selv er over 40. Judy er iøvrigt mor til Jane fra Sea of Shoes.