torsdag den 27. august 2009

Ikke helt en iphone


I et tidligere indlæg skrev jeg, at jeg planlagde at købe den nye iphone, når den kom i butikkerne. Men i sidste sekund ombestemte jeg mig, og købte i stedet vidunderet på billedet. Og årsagen var denne blog. For jeg ville have en telefon med et ordentligt kamera, så jeg kunne tage billeder med den, og lægge dem ud på min blog med det samme. Dels fordi det ville give mulighed for at lægge et indlæg ud med det samme, uden at skulle oploade billedet til min pc først, dels fordi jeg har nogle led problemer, der jævnligt giver smerter og træthed. Så nu kan jeg meget hurtigt og let lægge indlæg på bloggen, også på de dage hvor jeg ellers er påvirket af mine led problemer:-). Dette indlæg er faktisk lavet på min telefon...

4 kommentarer:

 1. Min telefon var faktisk grunden til jeg overhovedet opdagede denne vidunderlige blogverden :D Så det er ganske fedt at der er den funktion ;)

  SvarSlet
 2. Hold kæft (excuse my language) det er da godt nok smart. Har den blue tooth? det må den næsten have. Den vil jeg da gerne se lidt nærmere på, læs gramse . (fik du min mail?? har ikke hørt fra dig)
  Anyway hvad måtte du give for sådanne en?

  /Chau

  SvarSlet
 3. rijaH: Ja, det er utroligt hvad de telefoner efterhånden kan:)

  Chau: Jeps den har bluetooth:) Du kan altid se nærmere på min når vi mødes:). Jeg kunne desværre ikke den dag du foreslog, og det ser ud til at vi bliver nødt til at flytte ud af vores Århus lejlighed allerede i næste uge, da husbonden ellers skal arbejde alle de andre weekender i næste måned.

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 4. Glemte lige det med prisen:). Jeg købte den her:

  http://www.callme.dk/web/data.nsf/webDocuments/4196A65E320320F4C12575DA0045EF04

  Susie

  SvarSlet