onsdag den 5. august 2009

Er Brenda den nye Chanel?

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så ønsker jeg mig pt. 2 tasker: En klassisk Chanel taske og en Alexander Wang "Brenda" taske. I dag sad jeg også søgte lidt på nettet, for at finde det billigste sted at købe Wang-tasken, og mens jeg var i gang, studerede jeg billeder af hvordan andre stylede deres taske. Og her slog det mig; Brenda-tasken minder på mange måder om den klassiske Chanel taske. Selvfølgelig har Brenda ikke en flap, som Chanel tasken har. Men fx. består begge taskers rem af kæder og endda en dobbelt række med kæder. Formen på dem er næsten ens. For mig er den store forskel, at Brenda-tasken er mere rå end Chanel tasken. Men kan man forestille sig at Brenda-tasken bliver ligeså ikonisk som Chanel-tasken? Jeg ved det faktisk ikke...Hvad tror Du?
PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket


3 kommentarer:

 1. Interessant indlæg.

  Jeg tror det ikke, men det må tiden vise. Chanel var allerede et kendt navn i 1955, da 2.55'eren blev lanceret. Alexander Wang er stadig så ny og hypet en designer, at det er svært at sige noget om, hvor populær han vil være om bare to år. Jeg synes også Brenda er fed, men tror ikke den har klassikerpotentiale på linje med Chanel 2.55. Men igen - hvem ved?

  /Maria

  SvarSlet
 2. Jeg tænker lidt som dig, Maria. For 2.55 har mindst 2 fordele: Den er ret tidløs i designet, og den har samtidig en historie bag sig. Så både pigen der elsker retro, og pigen der elsker det moderne, kan være med på Chanel vognen. Men eftersom jeg lige har haft dankortet op og bestilt en Brenda, håber jeg designet holder;)

  Susie

  SvarSlet
 3. Lucky you! Jeg er sikker på, at designet holder et godt stykke tid endnu. Jeg tror faktisk, det er sådan en taske, der selvom den bliver mindre populær på et tidspunkt, vil få en renæssance i fremtiden, da den har så markant et look. Glæder mig til at se dig med Brenda over skulderen :)

  /Maria

  SvarSlet