torsdag den 6. august 2009

Dagens køb

YES! Jeg fik sørme solgt mit store cirkus-maleri for 3500 kr. Tænk at nogen vil betale for noget, jeg har lavet. Jeg har altid blot, givet det jeg har lavet væk, så det er bare så fedt, at nogen vil betale for det:). Og hvilken bedre måde at fejre ekstra penge på end med shopping? Jeg fik bla. købt en sort blød Sienna Miller hat i H&M til ca 100 kr (I må vente og se den på i et senere indlæg), et par sort paillet haremsbukser fra Vero Moda, en ring og 2 par sko. Det ene par sko er fra Zara. De ligner en anelse Louboutins spike-støvler, blot med mindre spikes og en del billigere. De andre sko var fra en ny forretning her i Århus, der hedder Trend Accessories. De har en masse billige tingel tangel OG sørme også sko i str. 35. Og det kunne jeg ikke stå for, så det blev også til et par sko her.


Photobucket

Photobucket

Og så er Pastoren ude i aften, for han skal mødes over en øl, med en gammel ven Lægen. Så her er en opsummering af hvad jeg skal lave, mens han er væk (læg mærke til størrelsen på slikposen):

Photobucket

4 kommentarer:

 1. Lækre sko køb. Jeg stod også og kiggede på de korte støvletter med spikes i Berlin. Men manden fandt et andet par som jeg prøvede og da de først var på, ja så var jeg ikke længere i tvivl. Jeg fik dem også af ham, så det var jo bare dejligt. Glæder mig til at se dig med dine nye scoops.

  /Chau

  SvarSlet
 2. Hjælper manden dig ligefrem med at købe tøj? Skøn mand at have:)). Du har vist ikke lagt billeder ud af dine Zara støvler, kun af dem fra Cos? Fik du forresten min mail ang. et møde her i august?

  Susie

  SvarSlet
 3. Det første par er super super fede!

  SvarSlet
 4. Ja, det er altså ofte at Zara laver virkelig fede sko:)

  Susie

  SvarSlet