tirsdag den 25. august 2009

Nitter og eBay

Flere af jer har spurgt, hvor jeg fik mine nitter til mine DIY støvler fra. De er nemlig smadder dyre her i DK. Og jeg har da helle ikke købt mine her i landet men via eBay hos denne sælger. Det er slet ikke svært at handle på eBay. Jeg købte faktisk for første gang derinde, da jeg skulle købe mine nitter. Jeg var nemlig også nervøs for, om jeg kunne finde ud af det.
Du skal først og fremmest have en konto via Paypal. Hvis din betaling foregår via dem, er du lidt bedre sikret, end hvis du betaler direkte med Dankort. Derefter skal du have mulighed for at betale med Mastercard eller Visa. Du skal også meldes til på eBay. Det er lige så let som på Trendsales, syntes jeg. Jeg handler først og fremmest på den britiske eBay, for så kommer der ikke moms oveni prisen, som der kan risikere at gøre på den amerikanske eBay.
Når du så skal ind og handle nitter på eBay, så er det lettest, hvis du finder en annonce med "buy now". For her skal du ikke afgive bud, men blot acceptere den pris sælger ønsker for sin vare. Når du så er blevet lidt mere fortrolig med eBay, kan du begynde at lege lidt med de annoncer, hvor du kan byde på en vare.
Det er let, og sikke mange nye vare der pludselig er tilgængelig:)

2 kommentarer:

 1. Hej Dejlig blog du har, får så fin inspiration :)
  Tak for det :)
  Ved du om man kan bruge visa elektron på paypal, eller er det kun alm. visa?

  SvarSlet
 2. Mange tak:))

  Jeg er ikke sikker, men jeg tror faktisk godt, du kan betale med Visa Electron. Du kan jo prøve at lave en konto og se om de accepterer kortet:)

  Susie

  SvarSlet