torsdag den 20. august 2009

Når jeg bliver voksen...

...vil jeg se ud som Judy fra Atlantis Home. Hvor er det dog skønt, at se bevis for, at man ikke behøver blive kedelig og grå selvom man er mor og over 40. Judy er cool, fordi hun balancerer perfekt på grænsen mellem at klæde sig moderne, og klæde sig for ungt. Hun tør kaste sig ud i det der er hipt lige nu, uden overhovedet at forsøge at skjule sin alder. Og hun giver mig håb, for at jeg kan være lige så sej som hende, om 10 års tid, når jeg selv er over 40. Judy er iøvrigt mor til Jane fra Sea of Shoes.

4 kommentarer:

 1. Du har helt ret. Hun er da et forbillede. Jeg håber at være bare halvt så tjekket som hende når jeg når de 40. Hvor gammel er hun egentlig?

  Hun har altså også en ret lækker garderobe og må have finanserne iorden :-)

  /Chau

  SvarSlet
 2. Hun er nemlig alt for cool ! :)

  Rart at se at man godt kan være 'moderne' selvom ens alder vokser..
  Det er fedt hun ikke prøver at skjule sin alder, ved at klæde sig "slutty" (undskyld sproget) - synes mange kvinder i 40'erne gør, og det er halv-ulækkert!

  Inspirerende, inspirerende! :)

  SvarSlet
 3. Ja, hold da op! Gid hun var min mor (undskyld mor...) Og ja, hun klæder sig stiligt og ser hverken gammelkone-agtig eller ung-med-de-unge agtig ud. Sidstnævnte er mit værste mareridt, håber jeg har nok selverkendelse når jeg kommer i 40`erne....

  SvarSlet
 4. Chau: Jeg ved faktisk ikke hvor gammel hun er. Men jeg vil tro hun er mellem 40 og 45. Men skøn er hun:)

  Tine: Nemlig:). Og det er skønt at vide, at man stadig kan være attraktiv og fierce selvom man er over 25:)

  Kram,
  Susie

  SvarSlet