torsdag den 13. august 2009

DIY Isabel Marant Rider støvler

Jeg har hygget mig lidt her i ferien, med lidt forskellige DIY projekter, der ALLE indebærer brug af nitter:). Mit første projekt er disse Marant "Rider" støvler.


Photobucket

Da jeg så dem første gang, tænkte jeg, at det måtte være forholdsvis let at lave min egen version af dem. Så jeg købte et par støvler inde på TS og en kæmpe pose nitter på Ebay. Og Voilá her er resultatet:


Photobucket

Photobucket

10 kommentarer:

 1. Det er virkelig godt gjort! Gratulerer med et sådan vellykket prosjekt :)

  SvarSlet
 2. Mange tak:). Jeg er også helt tilfreds med resultatet:)

  Susie

  SvarSlet
 3. Wow! det ser flot ud. Det må have taget laaang tid...ik?

  /Chau

  SvarSlet
 4. Hej Chau:)
  Nej, det tog faktisk kun et par timer:). Jeg brugte et foldekniv (sådan en med barberblade) til at lave hullerne til nitterne, og så var det bare om at gå igang:)

  Susie

  SvarSlet
 5. Wow imponerende at du har mod på at gå i gang med sådan et projekt, når man lige ser det virker det som en uoverskuelig opgave, men når du forklare det forstår man hvor simpelt det i virkeligheden kan gøres.
  Godt gjort!

  SvarSlet
 6. Ser godt ud! Hvor mange stk´s brugte du og hvor store var de? (3 mm eller 4 mm?) Det tror jeg godt, at jeg kunne blive inspireret af.

  Hilsner Lika

  SvarSlet
 7. du har vel ikke flere tilbage som du vil sælge ?

  mvh katja

  SvarSlet
 8. Ej hvor er det blevet godt !
  lækkert lækkert

  SvarSlet
 9. Mia: Tark:). Du laver jo selv en masse fine ting:)

  Lika: Jeg vil tro, at jeg har brugt et sted mellem 200 og 250 til hver støvle. De var 8 mm og er købt på Ebay hos denne sælger : http://myworld.ebay.co.uk/bintangboy50/
  Jeg gav omkring 150 kr for en pose med 500 stk i.

  Katja: Desværre ikke:). jeg har nemlig et projekt mere på vej, som jeg snart flasher herinde;). Men i ovenstående svar, kan du se hvor jeg har købt mine:)

  Tuggie: Mange tak:)

  Susie

  SvarSlet