tirsdag den 30. juni 2009

Patricia Arquette

Dejlige Patricia Arquette som Alabama Whitman i filmen "True Romance". Måske skulle man investere i et par blå solbriller (og i øvrigt droppe de pink leopard leggins - det tror jeg kun, Alabama kan slippe afsted med).








mandag den 29. juni 2009

Endelig lykkedes det

Nu nu har jeg et godt stykke tid, luret på hvor skønne andre bloggere så ud, med et farvestrålende tørklæde bundet om hovedet. Det har bare aldrig rigtig lykkedes for mig at få det til at sidde korrekt. Men så fandt jeg ud af, at hvis man touperer håret, og sprøjter hårlak i, så sidder tørklædet bedre og violá; Et stykke hoved med tørklæde:


























Kjolen: H&M, Tørklæde: Oscar de La Renata, taske:C&A Solbriller: M:UK

Man kan jo drømme

Kender du det, at man er forelsket i en frisure, men ikke er sikker på om den vil passe til ens personlighed? Sådan har jeg det med denne frisure:

søndag den 28. juni 2009

"Lige så amerikansk...

...som de olympiske lege". Det sagde David Hasselhoff i "Americas got talent" om en dansegruppe. Problemet er bare, at han med dette mente, at gruppen rent faktisk VAR meget amerikansk. Den lader jeg lige stå lidt for sig selv:)

På stranden i Gilleleje

Jeg fik luftet min Monki-kjole i dag. Vi tog en lille udflugt til Gilleleje, fik en is, gik en tur langs stranden og havnen. Tjeck lige den lyserøde Cadillac. Ok, teknisk set er det vist ikk en Cadie, men lyserød er den.

Sommermorgen på altanen

Er der næsten noget bedre end at spise morgenmad i solen?

Jeg må bøje mig

Nu har de fleste bloggere med respekt for sig selv, haft skrevet om Chanels "Orange Fizz". Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstod alt postyret. Men så fik jeg den købt og afprøvet og må bøje mig. Det ER en fantastisk sommerfarve. Den matcher solbrun hud perfekt, og giver et blødt, casual look.

lørdag den 27. juni 2009

M:UK

Pastoren og jeg var et smut i Magazin hvor der jo er udsalg. Desværre blev det kun til et kort besøg, for Pastoren er ikke så vild med shopping. Det betyder jo bare, at jeg må et smut til Lyngby i næste uge alene. Jeg fandt dog disse solbriller. De er meget lyse og har en lav stang. Helt perfekte til et boho/retro look. Og så var de sat ned med 30 %. HAPS! Se dem også her fra siden. De er af mærket M:UK, ikke et mærke jeg har hørt om før?

En tur i skoven

Vi tog en tur i Hareskoven i dag. Dejligt at gå en tur ude i naturen, komme væk fra larmen og bare indsnuse duften af træerne, græsset og blomsterne. Bagefter kørte vi til Lyngby og tog os en is i Paradis. Vi gik tit ned til Paradis, da vi boede i Århus, så det vækkede lidt gode minder. Paradis har den mest fantastiske pistacieis, og nu har de åbenbart også fået en kaffeis. SKØNT:))

Jeg havde en gulvlang H&M kjole på med masser af smykker.

Små delikate på tilbud

Jeg fandt disse ugedags-trusser fra Friis & Co på tilbud og kunne simpelthen ikke lade være med at købe dem.

fredag den 26. juni 2009

Johnny Cash "Hurt"

Gør dig selv en tjeneste og se denne smukke, smukke video. Den er lavet lige inden Cash's død, og det i sig selv, giver videoen en fantastisk dimension. Vi ser en mand, tæt på døden, der ser tilbage på sit liv. Hans furrede ansigt og rynkede hænder, der viser det hårde liv han har oplevet, klippene fra hans liv, den stærke symbolik i de forskelige elementer, og sangens tekst virker utrolig stærkt, syntes jeg. Hvis man kender lidt til Cash's liv, så ved man, at han har levet et hårdt liv med stoffer og druk. Og ved hans side stod hans hustru June, som i sidste ende stillede ham stolen for døren, hvis ikke han blev clean. Det blev han, med hjælp fra June og hans stærke ny-fundne tro på Gud. Tilbage stod en mand, der havde kæmpet mod sine dæmoner og vundet.

Jeg så videoen første gang i Aros i Århus. De havde en udstilling om musikvideoer, og udvalgte videoer blev afspillet i mørke rum, på en væg. Jeg græd, da jeg så Cash's video. Den ramte mig lige i hjertet.



Hvis kvaliteten af videoen ikke er god nok, så gå ind på Youtube og se den her. Hvis du trykker på det lille HQ skilte til højre under selve billedet, bliver kvaliteten bedre. Og hvis du derefter trykker på firkanten med den lille firkant i, får du videoen i fuldskærm, og det giver det bedste indtryk.

Sommer, sol og shorts

Så er det ud og lufte de hvide ben igen. Toppen er købt i en New Yorker i Prag, og jeg er vild med Wonder Woman trykket. De liberty-agtige shorts er købt i Vera Moda, og var sat ned med 50 %. Det betød naturligvis at jeg blev nødt til at købe 2 par. Inspireret af forskellige bloggere har jeg fået indkøbt et pig-armbånd på Trendsales, hvor en pige laver dem i præcis din størrelse. De koster 55 kr, og kan købes her. Jeg har i øvrigt købt en ny selvbruner i dag, så de hvide ben bør være forsvundet i morgen. Liberty armbåndene har jeg skrevet om før i dette indlæg. Derudover har jeg et Marc Jacobs armbånd på.




Badedragt

Hvor er det dog svært at finde en ordentlig badedrag, når man som mig, er en lille brednumset
quinde. Men jeg er ret vild med disse retro badedragte. De kan findes her og her.

torsdag den 25. juni 2009

Den skønne Jane Birkin

Stjæl Jane Birkins stil. Hun er i øvrigt mor til Charlotte Gainsbourg og har lagt navn til den ikoniske Birkin bag. Kombiner de tre looks og vælg en lang t-shirt-kjole eller oversize top med striber. Det ser skønt ud til sommerbrune ben. Hvis man ikke bryder sig om det meget lårkorte look, kan man tilsætte leggins. De stribede oversize toppe findes bl.a. i Monki. Tilsættes et par tårnhøje sorte stiletter, har man et sexet aften-look. Tilsættes i stedet flats, flip flops eller blot bare fødder, har man et casual look. Som accessorie ville jeg vælge et par brede guld armbånd.


DIY

Måske kunne dette være det næste do it yourself-projekt? Det ser simpelt ud; 2 stk. lynlåse, der hver især lynes. Derefter sætte de fast på hver deres "lukkedims". Lukkedimsen skal være så
bred, at den kan rumme begge lynlåse. Lynlåsene flettes sammen, og fastsættes på den modstående "lukkedims". Burde det ikke være sådan det gøre?Armbåndet er fra Friis&Co, og CharlotteD var den første til at gøre os alle opmærksomme på det. Kender du ikke hendes blog, så besøg den endelig. Den hører til en af de store, populære blogge og er en af dem blogelskere bør kende til.

Nyt outfit til bloggen

Så har min blog fået en make-over. Om det tog tid? Jow, det må man sige. Hvordan kan et lille sideelement tage 2 timer at få perfekt? Og anses det som spild af tid, at bruge 2 dage på sin blog, når vasketøj og oprydning tilgengæld udskydes? Eller er det mon blot ekstremt klogt af lille mig at overbevise Pastoren om at mit arbejde med bloggen, er meget vigtigere end min del af husarbejdet;))
Anyways, her er resultatet af mit arbejde. Jeg håber den falder i din smag:)

onsdag den 24. juni 2009

Undskyld vi roder

Jeg er ved at ombygge min blog, så den ser i perioder nok lidt spøjs ud:)

tirsdag den 23. juni 2009

Hvad havde jeg så på?

Og hvad havde jeg så på, da jeg var i Prag og ikke mindst; Hvad fik jeg købt mens jeg var der? På det første spørgsmål, er svaret dette:



































































































































Billede 1: Sort top fra Nørgaard Billede 2: Skjorte fra Vero Moda, leggins fra Only ; Billede 3: Skjorte fra Vero Moda, sort top fra Nørgaard, leggins fra Only ; Billede 4: "Frida" jakke fra Munthe&Simonsen, tørklæde fra Rabens; Billede 5: Stribet top fra Monki; Billede 6: Hvid top fra Nørgaard, tørklæde fra Rabens, flats fra Pedro Garcia; Billede 7: Kjole fra Selected, flats fra Pedro Garcia; Billede 8: Stribet top fra Nørgaard.

Blogfænomenet

Så er jeg hjemme igen i Danmark, efter en SKØN tur til Prag. Hvor var det dog det perfekte sted at fejre vores 1 års bryllupsdag. Jeg holdt med vilje lav blog-profil, mens jeg var væk. I stedet søgte jeg inspiration, læste andres blogge og fik tænkt lidt over dette fascinerende medie.
Jeg kan se, at det efterhånden også er gået op for forskellige tøjfirmaer, hvor potentiel stor magt blogge kan have. Derfor får de største blogge gaver, invitationer osv. fra forskellige firmaer. Og Piger; Det er altså et stort ansvar! Det er, efter min mening, ikke alle der formår at tage dette ansvar på sine skuldre. Det virker som om de i benovelse over at blive feteret på denne måde, blindt reklamerer for firmaerne bagefter. Det gøres fx ved at nævne invitationen og derpå ikke (eller næsten ikke) vurdere om det de har set og prøvet, var godt eller skidt. Det er jo for søren det, der er deres fornemmeste pligt i forhold til os læsere. Hvis man har været inde i H&M's showroom, så forventer jeg at høre om kollektionen. Var den et hit eller ej? Hvilke farver og materialer kommer vi til at se? osv. På enkelte blogge siges det direkte, at man ellers ikke handler i H&M. Man finder så en enkelt trøje eller et par bukser ud af en hel kollektion, dog uden at udvise den sammen begejstring, som man ellers udviser, når man fremviser tøj. Og for mig er det her klart, at man egentlig ikke ville have anbefalet tøjet, men når nu man har fået så fin en invitation, så må man hellere lige reklamere lidt.
Nogle bloggere er super gode til at finde grænsen. Herunder en af mine egne absolut danske yndlingsbloggere Clamour4glamour . Men jeg opfordrer alle bloggere OG læsere til at være kritiske når det handler om denne form for markedsføring.

tirsdag den 16. juni 2009

Prag

For næsten 1 år siden blev jeg gift med Pastoren, og i morgen tager vi til Prag for at fejre dagen. Jeg glæder mig til 5 dage med afslapning, kultur og shopping. Vi ses igen på mandag:)

mandag den 15. juni 2009

Dagens outfit

I dag stod den på et lidt casual outfit. Vi så jo endelig lidt til solen igen, og min nyindkøbte bluse fra Monki kom frem. Jeg kunne ikke helt vælge i mellem mine kopi "Aldo"wedges eller mine vintage sølvglitter sko. Eftersom jeg endnu ikke havde haft mulighed for at prøve-gå min wedges, besluttede jeg mig for dem. And here it is...

søndag den 14. juni 2009

Lidt nyt her på bloggen

Nu er jeg efterhånden ved at gennemskue, hvordan dette blog-væsen fungerer, men jeg vil egentlig gerne lege lidt med mediet. Og jer der er så søde at læse min blog, bliver mine forsøgskaniner. Jeg vil fx forsøge at skrive lidt tanker ned, der ikke kun handler om mode. Jeg sidder jo hver uge og forsøger at hjælpe Pastoren med hans prædiker, give feedback osv. Og det giver altid lidt ting til eftertanke. I dag holdt han fx en prædiken, der handlede om den rige mand, der har en fattig mand siddende lige udenfor sin dør. Men selvom han har mulighed for det, hjælper han aldrig den fattige. Det fik mig til at tænke på George Michael's Praying for Time. Den handler om, hvordan vi her i vesten har en følelse af, at de problemer der før var langt væk, pludselig rykker tæt på.


Og derfor holder vi fast i det vi ejer. For tanken om at miste det, er skræmmende. Vi skal da sørme også beskytte os selv og vores familier, men vi skal også huske på at hjælpe, hvis vi kan. Især mener jeg, vi er forpligtiget til at afhjælpe den lidelse vi ser lige uden for vores dør. Det kan være vores nabo, der er enlig mor på kontanthjælp, eller den hjemløse nede på togstationen som sælger sit blad. Eller måske blot veninden som man mistænker har en depression. Den danske teolog K.E. Løgstrup sagde ca dette: Vores liv er knyttet sammen. Vi holder hinandens liv i vores hænder og dermed har vi magten til enten at berige eller ødelægge det. Husk på det! DU har magt til at berige et andet menneskes liv:) Det er da en smuk tanke, ikke?


Bless,
Susie

Gimme, gimme, gimme


Jeg vil vælte, dreje og rulle mig i læderleggins. For en tidligere 90'er rock tøs som mig, er det et musthave.

lørdag den 13. juni 2009

Nicole Richies tøjlinje

Efter sigende skulle Nicole Richie være undervejs med sin egen tøjlinje. Hun har allerede sin egen smykkelinje, som er blevet en stor succes, og det naturlige næste trin måtte jo være en tøjlinje. Richie elsker tøj og mode. Under celeb stylisten Rachel Zoes kærlige hånd, er hun blevet solidt oplært indenfor styling og mode. Faktisk i så høj grad, at Richie sagde farvel til Zoe, og nu er et selvstændigt fashionikon på et langt højere niveau end Zoe.

Hvad mon en kommende tøjlinje kommer til at indeholde? Jeg ville blive skuffet, hvis ikke der sneg sig et par maxikjoler, og et boho-inspireret præg indover. Derudover kunne jeg forestille mig, at hun vælger at blande casual med hippie. Hun er vild med at klæde sig feminint med lange hippiegevanter, men man ser hende også ofte i en casual løs top, og enten skinnies eller leggins. Og mon ikke vi kommer til at se en masse farver? Jeg glæder mig under alle omstændigheder til resultatet:)

Klik på billedet og se det i fuld størrelse.


Lidt Marc Jacobs til at varme sig på

Ovenpå de sidste par dages kulde, regn og rusk, trænger vi vist til et sommerbillede til at varme os lidt på:)


onsdag den 10. juni 2009

Endelig kom de

Så kom UPS endelig med min sko. Jeg kunne ikke få fat i Aldo eller Bronx, men en sød læser af denne blog gjorde mig opmærksom på, at Office også sælger dem. Så nu er jeg den lykkelige ejer af disse skønne sko. Da jeg har mikro fødder - Pastoren kalder dem for larvefødder - skal der lidt indlæg i, men ellers er de gode at have på. Så håber jeg, jeg kan holde ud at gå i dem også. Pastoren syntes i øvrigt, at de er grimme, men hvad ved han om det? ;)




tirsdag den 9. juni 2009

Michelle Chang Jewelry






















Ditte og Merete fra Velvet Snow kører pt. en konkurrence, hvor den læser der styler en Michelle Chang halskæde på den mest inspirerende måde, rent faktisk vinder en af kæderne. Så jeg vil da gøre et forsøg:
Jeg ville tage udgangspunkt i ripped skinnys. Only har nogle skønne ripped denim leggins, som jeg før har skrevet om her. Så kan man gå to veje; Enten kan man blive i den rå genre og vælge en vintage Guns n' Roses t-shirt (fik jeg nævnt at jeg var KÆMPE Guns n' Roses fan da jeg var teenager?), eller man kan spille på kontraster og vælge den smukke, hvide, lette Only top. Jeg tror, kæden vil gøre sig godt til begge valg. Af smykker ville jeg blive i guldafdelingen. Jeg ville vælge en slange overarms-ring, vintage-agtige ringe med farvestrålende sten, og så bløde looket op med de skønne liberty armbånd som jeg har skrevet om her. Som afslutning ville jeg vælge et par fede sko. Hvis jeg havde valget mellem hvilken som helst, ville jeg helt klart vælge slangeskinds Louboutin. De giver lige looket et ekstra lækkerhed.