lørdag den 2. januar 2010

My pet project

Jeg har gang i et nyt lille projekt. Balmain har gjort det før mig, og jeg hopper nu med på bølgen, med militærjakker påsat medaljer. Jeg har fundet denne jakke fra H&M, der faktisk er finere i virkeligheden - den er mere vintage-agtig.

Jeg sidder derfor nu på eBay for at finde de helt rigtige medaljer. Og det er altså en meget underlig fornemmelse, at købe en medalje, som jeg skal bruge til pynt og fjas, og som en anden person har fået, fordi de har kæmpet i en krig og som tak fået selvsamme medalje. Jeg faldt faktisk også over en medalje, som var givet til en person, der havde hjulper med at rydde op efter Tjernobyl! Forestil dig, at du går og rydder op i radioaktivt affald, og som tak for du en medalje, der 24 år senere bliver solgt på eBay til under 100kr - I cleaned up after Chernobyl, and all I got, was this stinkin' medal ;).


Inspirationene er hentet fra disse billeder og jeg poster selvfølgelig det færdige resultat på et tidspunkt:

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt at du har fået den idé. Jeg har nemlig købt en jakke fra Zara til netop sådanne et projekt. Hvis du støder på nogle fede medaljer som dem du viser. Kan du så ikke købe dem til mig? eller skriv til mig med billede :-) jeg leder efter et par pynt til skulderne, men ikke i fringe.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. THE DIVINITUS: Yes, they are great:). And the jacket isn't half bad;))

  Chau: Jeg kan sagtens bestille nogle medaljer til dig, vi kan bare lige aftale hvor mange du vil have, og hvilken udseende du ca. havde tænkt dig de skulle have:) Og hvis du finder noget cool skulderpynt, må du meget gerne melde tilbage:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 3. hej Susie,

  kan du ikke sende billeder og priser på de medaljer du finder :-) så kan vi tage den derfra. Har du købt nogen?

  /Chau

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke købt nogle endnu, men begynder at udvælge mig nogle i løbet af den næste uges tid. Så kan jeg sende dig links til dem, jeg syntes er fede:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 5. Ja, vil du ikke være sød at sende til min email adresse. Tak søde.

  /Chau

  SvarSlet