fredag den 22. januar 2010

Den hellige gral

Jeg blev Applefan for en del år siden. Dvs. at der gik nogle år, for jeg rent faktisk købe min egen, for jeg var en fattig studerende. Men jeg var lykkelig, da jeg slæbte min hvide Ibook med hjem. Den eksisterer ikke mere, og jeg har desværre måtte udskifte den med en pc, da den gik bort. I går fik jeg så igen Apple ind i mit liv. Denne gang ikke en computer, men en Iphone. Det er altså stort. I må forstå, at en Apple-enthusiast som mig, hørte om Iphonen langt før den første udgave kom på markedet. Rygtet løb foran den, og os Mac-nørder fornemme at det ville blive stort. Iphonen var den hellige gral (og det er sgu store ord for en præstekone), intet mindre. Der var mange spekulationer omkring dens udseende, og de fleste troede vist, at den ville komme til at ligne de gamle Ipods. Vi vidste fx ikke at den ville få en touchscreen. Og det var SÅ stort da den endelig kom på gaden. Derfor forstod jeg godt alle dem, der sov på gaden for at få fingre i den. Den gang sprang jeg dog over. For økonomien var ikke til det. Men nu har jeg min egen:). Jeg fik den i julegave af Pastoren, men fordi jeg ville have den i hvid, var der ventetid på den. Og så endelig i går bankede postmanden på døren og rakte mig en lille pakke. YES, den er bare SÅ cool. Den har endnu ikke skuffet, og I kommer med garanti til at høre mere om den. Jeg håber, at kunne fortælle lidt mere om, hvordan den kan bruges som blogger:). Og så glæder jeg mig VILDt til d. 27. januar hvor Apple præsenterer et nyt produkt. kunne det være den ventede Islate?

Lovin' my new Iphone a.k.a the holy grail of touchphones. Im going to rapport back to you, about how to use the Iphone for bloggin. Stay tuned:). And hold your breath for january 27. where Apple will reveal a new product. Could it be the talked about Islate?

Knus, Susie

5 kommentarer:

 1. Hjerteligt velkommen i iPhone-klubben - det er simpelthen den fedeste accessorie (eller hvordan man nu staver det) nogensinde!! Jeg æææælsker min!
  :) Anna

  SvarSlet
 2. Kan man andet, end at forelske sig i den?:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 3. Jeg tror på at du bliver super glad for den. Jeg er i hvert fald mega glad for min :). - Jeg har btw tagget dig i en blogleg :)
  - Kram Anne.
  www.annekirstine.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Mange tak, jeg tjekker den lige ud:))

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 5. Velkommen i klubben!
  Jeg har selv haft min hvide iphone i snart et lille år, og jeg er stadig vildt forelsket i den!
  Aldrig kan jeg forestille mig at skulle have en "almindelig" telefon igen..

  Og så blev min apple entusiasme lige toppet med jeg fik en så fin MacBook i julegave af min mand..
  What can I say... "once you go Mac, you never go back" :-P

  SvarSlet