onsdag den 6. januar 2010

Et kritisk blog-netværk

Jeg og et par andre blogpiger har talt om det før; At lave et kritisk blognetværk, der tydelig tog afstand fra skjult reklame på vores blogge. Og emnet bliver igen relevant, kan jeg se på Vibekes blog. Hun hun linker til en artikel, der tager emnet op, om vi bloggeres manglende kritiske sans overfor firmaers gratis gaver. Socialdemokraternes forbrugerordfører Benney Engelbrecht, planlægger endda at lave et æreskodes, som bloggere frivilligt kan forpligte sig til at følge. Sådan et kodeks har jeg selv foreslået. Så hvad siger I piger; Skulle vi ikke gå sammen, og vise at vi sagtens kan tage ansvar selv? Skal vi ikke se at få lavet det æreskodeks?

Læse artiklen HER.


Knus, Susie

5 kommentarer:

 1. Jeg synes helt klart det er relevant - og har tit selv tænkt det samme.
  Jeg synes egentligt også tit at blogs mister lidt af sin charme, når man så kan se at de modtager en masse gratis ting fra firmaer - og så ved man jo godt at det er ren reklame.
  Det med æreskodekset lyder som en super idé.
  Det var i øvrigt en rigtigt god artikel :)

  Jekatarina

  SvarSlet
 2. Jeg er med på den værste i hvert fald ;D Synes faktisk efterhånden det er tit man er lidt i tvivl om det er produkter som er givet eller nogen der selv er købt :)

  SvarSlet
 3. Lyder godt:). Jeg tror faktisk vi er mange, der gerne vil have lidt klarere retningslinjer:)

  Susie

  SvarSlet
 4. Nemlig!
  Jeg har i øvrigt tilføjet et fint lille mærke i toppen af min blog, hvor der står " Add-free blog". Det kan man se mere om på siden, www.adfreeblog.org. Der kan man kopiere dette badge og sætte på sin blog - og vise resten af blogland at man ikke er nede med reklamationer på blogs, og i det hele taget skjult reklame.
  Synes den er meget aktuel netop nu :)

  SvarSlet