torsdag den 14. januar 2010

Carries green dress

For nogle år siden, købte jeg en 50'er retro kjole fra H&M. Den var hvid på bunden, med rosenmønster. Den var og er rigtig fin, og selvom den har nogle år på bagen, er jeg stadig ret glad for den. Derfor blev jeg også fristet, da jeg så det nye H&M katalog. For her var den samme type kjole, med et helt andet mønster. Og jeg ville style den, som Carrie gjorde med sin grønne kjole, nemlig med et bredt nittebælte. Og som jeg sad og lavede dette indlæg, faldt jeg over Emilys indlæg om samme kjole. Og sørme om hun ikke har stylet den nøjagtig som jeg havde planlagt. To sjæle én tanke må man sige:)

Style the H&M dress like Carrie does with a studded belt.
Knus, Susie

2 kommentarer:

  1. gud ja! jeg var ellers ikke så vild med den grønne, synes desværre den er lidt fesen i farven i virkeligheden :( den brune er også fin, men aner ikke hvad jeg ville kombinere den med. allerhelst ville jeg have modellen fra sidste år, farven ligegyldig, men kan simpelthen ikke finde den nogen steder.

    SvarSlet
  2. Måske kommer der flere versioner af den i løbet af sommeren, jeg syntes de plejer at være gode til at lave variationer:)

    knus,
    Susie

    SvarSlet