torsdag den 7. januar 2010

Is this what you want to look like?

Billeder af Rachel Zoe på ferie. Her har vi en kvinde, der klæder alverdens celebs på, og som har kæmpe indflydelse på hvordan modebilledet ser ud. Det er en kvinde, hvis klienter igen og igen er krympet fra normal størrelse til sygeligt magre, efter at hun har haft dem under sine vinger. Og her er hun så selv, uden de flagrende gevandter hun normalt klæder sig i. Jeg vidste godt, at hendes vægt var under det normale, men disse billeder fortæller mig, at dette slet ikke var dækkende. Hun er anorektisk og skræmmende tynd! Alligevel ved jeg, at en masse piger slet ikke føler, at de kan blive tynde nok, og jeg spørger jer: "Er det sådan I vil ende? Er det hende, I vil se ud som? Eller vil I ligne en normal, sund kvinde? Og hvor mange mænd mon ser dette billede og tænker "Wauw, hende må jeg score NU!? Hun er virkelig et billede, af den sygeligste, sygeligste del af modebranchen, og dens syn på hvordan kvindekroppen skal se ud.

Rachel Zoe looking abnormally thin. Many girls have a feeling, that they're to fat in their size 6 or 8 frame. And they fell like, they cant be to skinny. And I ask you: Is this what you want to look like? Or do you want to look like a healty, normal woman? And how many men look at this and think "I want a piece af that"? She embodies the worst part af fashion, and its perception of what a female body should look like.


Knus, Susie

8 kommentarer:

 1. OMG hun er godt nok tynd, og bye bye boobies når vægten er dernede!!

  SvarSlet
 2. Hun er godt nok tynd, ja. Til gengæld ser det super fint ud med hårbåndet til en bikini - det vil jeg lade mig inspirere af til sommer :)

  SvarSlet
 3. Vildt - hun ser hæslig ud. Man bliver sgu helt glad for, at hun ikke smed sarongen...

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 4. Ja hun er sku ik for køn... synes nu heller ikke rigtig hun nogensinde har sagt mig noget.. synes hun ligner lidt en bulldog med de der hængekinder hun har.. men hende om det :P

  SvarSlet
 5. Puh hvor er det nogle ulækre billeder.. Ja, direkte ulækre.. Jeg får det helt dårligt inden i når jeg ser dem. Det er stadig en vigtig diskussion at tage da jeg er enig med dig i, at der er rigtig mange unge piger/teenagere derude som måske har svært ved at styre deres billede af hvordan de SKAL se ud.. De ender i sygdom og med endnu dårligere selvværd end før. Det er synd. Og det er synd at det er sådan en kvinde som Rachel Zoe som vi skal se op til..

  // tille-eightyseven.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Puuha, det er ikke for godt..

  SvarSlet
 7. She looks horrible!! I elsker ellers hendes tøjstil....Jeg har nemlig hendes A-Zoe bog....

  SvarSlet
 8. Årsagen til at jeg poster disse billeder, er at det måske kan få nogle piger, der tror man skal være en size 0 til at vågne op, og se hvordan man rent faktisk ser ud, når man har den størrelse. Og som bevis på, hvor usund den industri er. Den æder kvinder med hud og hår bogstaveligt talt:(

  Knus,
  Susie

  SvarSlet