fredag den 22. januar 2010

En lille servisemeddelse


Logo_press


YOU CAN COUNT ON US, KIDS - Esprit i støtteindsats for Haitis børn

Ratingen, 20. januar 2010. Det globale livsstilsbrand Esprit ønsker som alle andre at udtrykke sin dybeste medfølelse for Haitis befolkning og familier, herunder ikke mindst børn, der i disse dage berøres af jordskælvet i Haiti.

Esprit sætter derfor ind med øjeblikkelig økonomisk støtte til jordskælvets ofre og står bag en international fundraising kampagne lørdag d. 23/1 2010 i samtlige af brandets retail butikker. For hvert køb gjort denne dag, går 1 Euro til nødhjælp i det katastroferamte land.

Det indsamlede beløb donerer Esprit til SOS Børnebyerne i Haiti gennem fonden “Esprit Cares Trust” i Hong Kong. På den måde får Esprit muligheden for at yde akut hjælp til nødhjælpsarbejdere på stedet, såvel som sikre at Haitis børn på sigt også modtager den fornødne krisehjælp. Psykologhjælp til børn med traumer eller børn, der er blevet gjort forældreløse under jordskælvet, står øverst på dagsordenen, ligesom det at skabe trygge opholdsrammer og hjælp til at lede efter overlevende familiemedlemmer har høj prioritet.

Som virksomhed betragtet trækker Esprit på en lang tradition for socialt hjælpearbejde med særlig fokus på børn og teenagers. SOS Børnebyerne har været en vigtig samarbejdspartner for Esprit gennem årtier. I 2008 nåede partnerskabet nye højder med opførelsen af en SOS Børneby i Alibaug i det sydlige Mumbai i Indien, idet Esprit var ene om at stå bag den økonomiske støtte til byggeriet. Som et brand, hvis produkter er synonyme med kvalitet og bæredygtighed, lægger Esprit uhyre vægt på virksomhedens langsigtede sociale og humanistiske forpligtelse.


Om SOS Børnebyerne:

SOS Børnebyerne er en international, a-politisk hjælpeorganisation med særligt fokus på forældreløse børn og børn i udsatte farezoner. SOS Børnebyerne blev stiftet i Østrig i 1949.

I dag findes der mere end 500 SOS Børnebyer i 132 lande verden over og mere end 1.500 støtteprogrammer og tilbud så som familieprogrammer, børnehaver, skoler, børnehjem, genoptræningscentre, socialcentre og hospitaler. I tilfælde af katastrofer og konflikter yder SOS Børnebyerne samtidig akut nødhjælp inden for beskyttelse og pleje af verdens udsatte og nødstedte børn. SOS Børnebyerne er apolitisk og a-religiøs.

Ethvert barn vokser op i sin respektive region og kultur i overensstemmelse med traditionerne i hans/hendes eget land.


Læs mere på www.esprit.com/sos

ESPRIT – THE WORLD IS OUR CULTURE

For yderligere spørgsmål og information omkring Esprit & SOS Børnebyerne kontakt venligst Bettina Vestergaard Færgeman, Rostra Trend Lab, på tlf. 33 36 04 33 eller mail bvf@rostrapr.com


Ingen kommentarer:

Send en kommentar