mandag den 16. november 2009

X-tinas short, new hair

Hvad syntes du om Christinas nye frisure? Personligt kan jeg godt lide den. Hendes ansigt kan sagtens bære længden, og den får hende til at se mere sofistikeret ud:)

Do you like Christinas new haircut? Personally I love it. It makes her lokke really sophisticated:)


6 kommentarer:

 1. Det er helt underligt at se hende med det kortere hår, jeg skal lige vænne mig til det - det klæder hende nok også bedre hvis ikke hun så, så betuttet ud ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, hun ser altså lidt mopset ud på dette billede, den gode Christina:). Men mon ikke der snart kommer flere billeder af hendes nye hår, hvor hun så også smiler lidt? :)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 3. Er også vild med det - er så træt at Hollywood starlets og deres extentions. Britney burde tage inspiration fra Christina - dette er jo så meget pænere end Britneys høstak. Men makeuppen tilgengæld...

  Super blog!

  -Sidsel

  modeogmyter.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak for de fine ord:). Det er egentlig lidt interessant det du skriver, det kan jo være, at Christinas hårskift, betyder at extentions ryger lidt ud af modebilledet i fremtiden. Som du mener jeg det vil være en klædelig tendens:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med hendes nye look.. rigtig flot hår og lækker rød læbestift.. :)

  www.kloeverspace.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Helle: Åh, jeg ville også ønske jeg havde læber der kunne bære rød læbestift. Men jeg har sådan nogle smalle læber, der fuldstændig ville forsvinde, hvis jeg begyndte at smøre rødt på;)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet