fredag den 13. november 2009

Videohilsen inden Choo

Jeps, så er det afsted til Jimmy Choo bitches :) . Jeg undskylder for den dårlige billedkvalitet, jeg er ikke så god til det her video-halløj;)) Og jeps, jeg har en lille udtale fejl; Jeg insisterer åbenbart på Kalde Choo for "Tjue" og ikke "Sjue" som det ellers udtales :D

9 kommentarer:

 1. Hvor cool med en video :D Håber i nyder aftenen :D

  SvarSlet
 2. Hej Susie,

  Tak for sidst. Det ver super hyggeligt. Håber ikke du nåede at blive alt for forfrossen på vejen hjem.

  /Maria

  SvarSlet
 3. Haha, sjovt at se dig "live fra badeværelset"! :o) Håber I havde en god aften. Glæder mig til at se dine køb.

  SvarSlet
 4. Uhhh så dig på et af billeder fra eventen - med halskæden!
  Hvad har du købt ellers?

  Hanne

  SvarSlet
 5. rijaH: Tak:)). Skal nok slrive et fint indlæg om det hele:))

  Maria: Ja, det rigtig, rigtig hyggeligt og lad os mødes igen snart:). Heldigvis holdt min pels mig varm, selvom der var lidt våd hund over den til sidst;)). Se i øvrigt mit nye indlæg om kommentarene. Jeg er virkelig glad for at du gjorde mig opmærksom på det - jeg syntes også der var kommet så få kommentare her på det sidste:)

  Beam: Hæ hæ ja, det var faktisk lidt grænseoverskridende at sætte så meget af mig selv på bloggen, men det er bestemt ikke sidste gang:). Og vi havde en rigtig god aften - mine køb lægges ud senere:)

  Hanne: Jeg lægger billeder ud senere, men kan da afsløre, at der var lidt nitter og lidt zebra-striber:)). Hvor så du forresten mit billede henne?

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 6. Det er Chau der har et billede af dig... du har rimeligt købeglubsk ud ;o)
  6. billede.
  Glæder mig til at høre mere.
  Hanne

  SvarSlet
 7. Hæ hæ nå så det har hun, hende Chau:)). Jo, jeg må indrømme at jeg har et killer-look i øjnene på det billede:)). Men halskæden er faktisk et bælte, det var bare lettere at smide den om halsen:)

  SvarSlet
 8. Hej Susie,

  Super hyggelig aften - fedt vi nåede at spise middag sammen inden og fik sludrede inden startskuddet til det vilde shopperus.

  Mht. billedet så lagde jeg slet ikke mærke til at du var med på billedet :-) da jeg lagde det på min post. Men jeg kan se at Hanne er en opmærksom læser. Håber ikke det gør noget du er kommet på. Ellers bliver det bare taget ned igen.

  /Chau

  SvarSlet
 9. Selvfølgelig er det ok, Chau:). Fik du taget andre gode billeder, jeg evt. kunne låne? Vi fik vist desværre ikke taget et billede af os tre sammen, vel?

  Knus,
  Susie

  SvarSlet