fredag den 27. november 2009

hypocrisy in action

Nej, nu er topmålet af hykleri dog nået! Adam Lambert nr. 2 i dette års American Idol, åben homoseksuel, tillod sig at kysse et medlem af sit band på åben tv ved dette års American Music Awards. Det er åbenbart for meget for de sarte amerikanere, der dog intet problem havde med Christina Aquilera, Britney Spears og Madonna da de gjorde nøjagtig det samme for nogle år siden. Og hykleriet stopper ikke her, for ABC har aflyst en fremtidig optræden med Lambert og erstattet ham med......Wait for it....Chris Brown, der som vi alle ved, tævede sin kæreste Rihanna og har fået dom for det. Med andre ord: Det er åbenbart værre at være homo, end at være hustrumishandler! Er det kun mig der er ved at brække mig over dette?

Is it just me, or is it the high point of hypocrisy, when Adam Lambert is being slammed for kissing a male band member on stage at this years AMA's, when Christina Aquilera, Britney Spears and Madonna did the same thing a couple of years ago, no one raised an eye brown. And further more, ABC has now replaced Lambert, which was set to appear on GMA, with....wait for it kids...Chris Brown. Yes, apparently being a wife beater isn't as bad as being gay:/
6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er ærgerligt så mange amerikanere er så homofobiske, og hvad er det lige for et signal at sende ved at lade Chris Brown optræde i stedet?!?!

  Selvom nogle måske mener at filmen "Brüno" var langt ude, eller "slet ikke morsom", så morede jeg mig helt vildt over hvor meget han tog pis på de bøsseforskrækkede amerikanere!!

  SvarSlet
 2. Personligt syntes jeg Brüno var hamrende sjov, netop fordi han bryder med så store tabuer, og gør det godt og grundigt:)

  Susie

  SvarSlet
 3. Jeg blev også helt harm da jeg læste om det. Jeg tror at lesbiske generelt er mere accepterede, men jeg tror faktisk også at det spiller en stor rolle, at Adam Lambert er åbent homoseksuel, hvorimod Madonna, Britney og X-tina "bare" legede.
  Jeg tror noget lignende sker, når homoseksuelle skuespillere ikke får homoseksuelle roller i film og serier. Så længe det bare er "noget-vi-leger", så er det mere sikkert.
  At han er så oveni er blevet erstattet af Chris Brown er fuldstændig grotsek!

  SvarSlet
 4. Det kan godt ske, at du har ret. Dels at lesbiske helt klart er mere accepterede, men også at det især gælder når det er noget man "leger" eller lader som om.

  Susie

  SvarSlet
 5. Blev han ikke kun nummer 2???? Eller er det bare mig der har misforstået noget?

  SvarSlet
 6. Camilla: Jo, det er åbenbart mig der husker forkert:). Jeg har bare ikke fået rettet det endnu:)

  Susie

  SvarSlet