søndag den 15. november 2009

When everybody wants one

Hmm har du nogensinde stået midt i en flok sindsyge kvinder, der alle vil have det samme par sko? Det prøvede jeg for første gang i fredags, da jeg var til Jimmy Choo event:) . Og aftenen begyndte lige så kaotisk - min mand havde nemlig smidt vores dankort væk! Jeps, vi sad i bilen, på vej til København hvor jeg skulle mødes med Chau og Maria, da det gik op for os at det var væk! Og som bekendt. Ingen penge - ingen Choo - Ingen hænder - ingen kage. Og jeg havde 3 piger der stod og ventede på mig i regnen (min veninde Mette som jeg havde med som date, skulle med os derind). Nå, men efter at have ledt hytten igennem, måtte vi indse at kortet var pist væk og hvad gør man så? Man skynder sig ned til moar og låner hendes kort. Og det endte heldigvis lykkeligt og jeg blev forenet med pigerne på den resturant vi havde aftalt at spise på.

Da vi var færdige, tøffede vi stille og roligt ned til H&M, hvilket viste sig at være ret optimistisk. For da vi kom, stod der allerede en kæmpekø af tøser, hver med den blå indgangsbillet i hånden. Det tog 30 minutter før vi kom ind, og da jeg ikke ejer en paraply, lignede jeg en druknet mus, da vi endelig gik gennem døren. Og hvad skete der så? Jo, der stod selvfølgelig en professionel fotograf, hyret til at tage billeder af alle der kom ind incl mig, med med verdens smukkeste regnvejrsfritz. Nå, men vi fik afleveret vores jakker og fik bevøget os ovenpå, hvor arrangementet skulle holdes. Her fik vi champagne og kiks, inden vi endelig blev lukket ind til den famøse kollektion. Og herefter var det KAOS de næste 30-45 minutter. Jeg besluttede hurtigt, efter at have siddet fast midt i de kæmpende piger, med røde kinder og en enkelt med tåre i øjnene, at jeg bare ville vente og se hvad der måtte være tilbage, når mængden faldt til ro. Og den taktik viste sig at være helt rigtig. For jeg fik de ting jeg ønskede, uden at måtte rive det ud af armene på en anden pige:DD. Nej, spøg til side, så opførte alle sig faktisk fint, på trods af kaoset. Og stor ros til H&M personalet der hele tiden bevarede det gode humør og stille og roligt hjalp os alle med at finde de størrelser vi skulle bruge. De må have haft en lang aften, for ikke nok med at de stod midt i orkanens øje, de skulle også rydde op efter os alle, og TRO mig det lignede faktisk at en orkan havde være sluppet løs i butikken. Thumbs up til jer:)

Chau har posted dette billede med mig på og sjovt nok ligner jeg en der er gået fuldstændig shopamok. Men faktisk gik jeg bare rundt med min blå kasse og mit nittebælte om halsen mens jeg forsøgte at finde de 3 andre piger:)

Og bare BTW; Vi fandt dankortet da jeg kom hjem. Det lå i en skjorte min mand havde smidt på gulvet...Jeps det er altid interessant at være gift med Pastoren;))


2 kommentarer:

 1. Sikke en start på Choo-eventen. Godt, du fik dine ting. Og du ser hæhæ....ret vild ud i ansigtet på de billeder. :o)
  (For resten - godt, du kommenterer på de TS-sælgere, der tager overpris etc. De skulle skamme sig! Tsk, tsk.)

  SvarSlet
 2. Hæ hæ I know:)
  Jeps, jeg syntes simpelthen der er SÅ tarveligt, at folk køber fra kollektionen, uden selv at ville have den, blot for at sælge videre til overpris :/

  Knus,
  Susie

  SvarSlet