søndag den 15. november 2009

Fridays Choo

Nå, chickas så må jeg hellere afsløre hvad jeg fik smidt i poserne i fredagens Jimmy Choo event:).. Jeg købte faktisk stort set kun det, jeg allerede havde udset mig på forhånd. Det eneste der ellers fik sneget sig i posen, var et armbånd - go´pige Susie :). Jeg fik zebra stiletterne, den store zebra clutch, nittebæltet og det føromtalte armbånd:6 kommentarer:

 1. Lækre ting og skønt billede af dig på andet indlæg :)
  Jeg fik købt Zebra-sagen der i dag online....og er lidt spændt på størrelsen, når den ankommer. Den ser jo HUGE ud! Nå, well.....man kan jo altid sende retur, hvis det er.

  SvarSlet
 2. Den ER stor, men det kunne jeg netop godt lide ved den:). Og jo, Chau fangede mig godt og grundigt på det billede;))

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 3. Hej Susie,

  Super lækre ting du fik købt. Jeg må vist hjem en dag til dig og prøve at stikke fødderne i de laber zebrastilettter. Jeg fik slet ikke prøvede nogen stiletter overhovedet :-)

  /Chau

  SvarSlet
 4. Jeg får helt sved på panden og røde pletter på halsen, bare af at læse om det ;o)
  Men godt det var en god aften trods alt og du fik hvad du kom efter.
  Hvad synes du om kvaliteten af skoene? Det er jeg da lidt spændt på at høre.. og str.? Får vi et zebra-modeling pic senere?

  SvarSlet
 5. Jeg syntes, at kvaliteten svarer til prisen. Med det mener jeg, at H&M har haft nogle pæne, billige sko hvor kvaliteten måske ikke var den bedste. Men de var ok kvalitet, når man tænker på at de var SÅ billige. Choo skoene er af ægte læder, og virker ret holdbare. Og de svarer til andre sko i samme prisklasse (800-1000 kr). Og jeg skal selvfølgelig nok flashe zebraerne herinde en af dagene:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 6. Ups glemte lige det med størrelsen:). Skoene er i str. 36 og de svarer til en alm. str. 36, hverken mere eller mindre. Men bruger du fx en lille str. 37, ville jeg nok anbefale, at du prøver str. 36.

  SvarSlet