mandag den 19. oktober 2009

Et godt indlæg

Hvis ikke du allerede læser Nuthellas blog, så syntes jeg du skal klikke ind og læse hendes indlæg om kvindeidealer og modebranchen HER. Det er et vigtigt emne, som jeg selv har skrevet om før, for jeg finder det absurd, at kvinder skal presses ind i et usundt, urealistisk kvindeideal bestemt at en branche, der 100% lever af disse kvinder. Vi, som forbrugere, har jo magten til at ændre den måde, som modebranchen fremstiller kvinder. Tænk bare, hvis vi lod være med at købe produkter fra designere, der benyttede modeller med et BMI under normalområdet. Så tror jeg at Karl Lagerfeld hurtigt ville komme på andre tanker. Og helt ærligt; Hvor længe skal mænd, der ikke sætter pris på kvindehofter, maver eller bryster have lov til at bestemme hvordan vi skal se ud? Som man siger, når Paven prædiker afholdenhed: Hvorfor skal en person, der slet ikke gider spille spillet, have lov til at bestemme reglerne?


2 kommentarer:

  1. Hej Susie, tak for linket!
    Læste dit indlæg, og hvor har du da bare ret i alt hvad du skriver. Hvis ikke jeg har skrevet det før, er det da ihvertfald én ting, der bliver lidt nemmere med alderen - at acceptere sig selv som man nu engang ser ud på godt og ondt... Men ja, debatten er vigtig og dejligt at nogen gider at tage del i den, for som du skriver, er vi jo forbrugerne og vi har rent faktisk en del magt til at vælge fra og til og på den måde rykke lidt ved idealerne og alle deres såkaldte sandheder....Det kan godt være at det ikke nytter noget i det store hele, men man kan vel heller ikke bare være ligeglad?!?

    SvarSlet
  2. Hej Tellah, næ, det føles nemlig som om det slet ikke nytter, men måske kan man bruge blogmediet, til i det mindste at prøve at ændre noget. Hvis man kan hype et par sko i blogland til sådan en grad, at de instant bliver udsolgt i butikkerne, så har vi måske mere magt, end vi selv tror. Og én ting er sikker; Det er ikke sidste gang, jeg har skrevet om emnet:)

    Susie

    SvarSlet