onsdag den 14. oktober 2009

Blogleg

Jeg er blevet tagget af Chau i min første blogleg:)

Where´s your cell phone: Den ligger på bordet foran mig.
Your hair: Isblondt, halvlangt med langt pandehår.
Your mother: Vores forhold er faktisk blevet helt godt efterhånden. Men det krævede tilgivelse, og kærlighed.
Your father: Jeg elsker min far utroligt højt, men jeg så ikke meget til ham i min barndom, da mine forældre er skilt. Vi er så ens han og jeg. Og det er sgu rart at kunne spejle sig i et andet menneske.
Favorite food: Jeg er faktisk ret glad for mors mad; Hendes Kylling i karry er bare mums. Jeg er også vild med paneret flæsk med persillesovs og tarteletter med kylling og asparges. Skal det være mad udefra foretrækker jeg kinesisk eller Sushi :))
Favorite drink: Med alkohol så må det være Mojito, uden alkohol så er det cola og Red Bull, som jeg helst skal have dagligt - Jeps jeg er en sukkergris;))
Dream last night: Det vare et mareridt, et eller andet med et hus, jeg ikke kunne komme ud af. Jeg husker som regel mine drømme
What room are you: I vores stue i vores midlertidige lejlighed
Hobby: Jeg hygger mig med min blog, men kan også godt lide alle de traditionelle ting; Herunder at male, spille playstation og læse med min mand (vi læser højt for hinanden)
Fear: Døden skræmmer mig helt vildt i perioder.
Where were you last night: Hjemme hos min mand, hvor vi dovnede i sengen, mens han læste højt for mig. GUD hvor er vi bare blevet et gammelt gift par;)
Something that you aren’t: Doven, overfladisk, høj;)
Muffins: Yes please og gerne sammen med alle mulige andre kager
Wish list item: En Macbook, en Iphone og et kreditkort uden limit
Where did you grow up: Herlev
What are you wearing: Hyggetøj dvs. jogginbukser og en tee.
Your pets: Oliver, min røde hankat som jeg har haft i 13 år. Når vi flytter i hus, skal jeg have et par hunde, endnu en kat og et par andre smådyr. Jeps, jeg ELSKER dyr og det er vigtigt for min livskvalitet at være omgivet af dem.
Friends: Jeg har nogle gode, gamle venner som jeg har kendt i maange år.
Something you´re not wearing: Fake mærkevare, tøj der viser min tykke mave, alt hvad jeg syntes er dårliug stil (naturligvis, hvem søren gør det)
Favorite store: H&m, Zara, Trendsales & eBay (som ikke er butikker, men her køber jeg det meste af mit tøj)
Favorite color: Jeg er nok tiltrukket at forskellige farver, på forskellige tidspunkter. Sort er altid klassisk, men generelt er jeg ret glad for farver. Dog klæder pasteller mig bedre end neonfarver
Last time you laughed: For et par minutter siden, da jeg kom med, hvad jeg syntes, var en rigtig god joke - min mand grinede ikke så meget, men det er fordi han ingen humor har;))
Your best friend: Det er så kliché agtigt at sige, men min mand er min bedste ven. Jeg deler alt med ham, og kan være mig selv 100% overfor ham. Vi griner, græder, elsker, leger, skændes kort sagt; Vi deler alt med hinanden.
Place you go to over and over: Hjem! Det er det sted, jeg altid vil vende tilbage til.
Person who emails you regularly: Jeg får opdateringer og beskeder fra min blog, Facebook og Trendsales.
Favorite place to eat: Hmm jeg har vist ikke et favoritsted, tror jeg...Og jeg sender straks legen videre til Chris :)

1 kommentar:

 1. Hej Susie,
  sjov at læse om andre :-) og godt du kom med i bloglegen.

  Jeg synes vores plan om at mødes gik lidt ud i sandet, skulle vi ikke gøre noget ved det. vi skal jo begge til jimmy choo premieraften i hm, men jeg tænkte om vi ikke skulle finde ud af noget andet også? vi bor jo et stenkast fra hinanden (næsten)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet