lørdag den 3. oktober 2009

Anti-mode?

Jo, det er vel nærmest anti-mode, eftersom ingen af dem har tøj på (med mindre man medtager Clogs, sandaler og strømper), men jeg er bare så vild med den nye TDC reklame med Britta (Peter Frödin) og Claus (Kirsten Lehfelt). Jeg syntes de er SÅ søde;). Mon ikke der er lidt Britta og Claus i alle os gifte/forlovede/kærester? :)

9 kommentarer:

 1. Hej:)

  Jeg er fast læser af din blog, jeg bruger google reader, da det er nemmest for mig:)

  Men nu blir jeg nødt til at spørge dig, du har en speciel indstilling på der gør, at jeg i readeren kun kan se de første linjer af indlægget og aldrig billeder? Kan du ikke ændre det, så man ikke skal klikke ind på hvert indlæg?

  Ved ikke om det er med vilje du har det, men det er faktisk irriterende, og det gør at jeg nogengange springer indlæggene over, fordi jeg ik lige gider gå ind på hvert enkelt... Alle andre kan man jo bare scrolle ned på:)

  Ellers er det en god blog du har, men håber du vil ændre det:)

  SvarSlet
 2. Hej:). Dejligt at høre, at du kan lide min blog. Pyh, du spørger om noget, jeg faktisk ikke helt er inde i. Men jeg har prøvet at ændre på nogle indstillinger, som forhåbentlig vil fixe problemet. Hvis det ikke har hjulpet, må du meget gerne skrive igen så jeg kan finde en løsning:)

  Knus,

  SvarSlet
 3. Ej tusind tak, det virker nu:)

  Så skulle jeg da bare ha' spurgt for længe siden, men vidste ikke om der var en grund til det... Men det er meget nemmere at læse indlæg i readeren nu, så nu får jeg kigget på dem hver dag!

  Tak igen:) Og super blog du har!

  SvarSlet
 4. Tak :) og godt jeg fik løst problemet:)

  SvarSlet
 5. :-D :-D jeg har lige set den igen for lidt siden og synes den er sååå god!!!


  fashionbysobzak.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Naturisterne er fantastiske. Men hvem lægger stemme til reklamen? Jeg synes det lyder som Søs Egelind, eller er det Frödin med en meget fesen stemme?

  SvarSlet
 7. Alfista: Peter Frödin er kvinden og Kirsten Lehflet er manden:)

  SvarSlet
 8. Er det også Peter Frodin der lægger stemme på Britta....???? Min søster og jeg har en diskussion om det nemlig....

  SvarSlet