fredag den 30. oktober 2009

Todays outfit/Dagens outfit

Har jeg egentlig fortalt, at jeg er begyndt som frivillig på Børnetelefonen hos Børns Vilkår? Jeg er stadig under oplæring, og skulle i dag sidde på BørneChatten. Det er utrolig lærerrigt at være derinde, og det er virkelig fedt at kunne bruge min læreruddannelse og børnefaglige erfaring. Men pyh hvor er nogle af sagerne tunge. Jeg kan selvfølgelig intet fortælle, da der er streng tavshedspligt, men man får et indblik i alle de børneskæbner der findes rundt omkring. Derfor er det også skønt at kunne komme hjem og sætte mig i min sofa, med en Red Bull og min lyserøde pc og blogge.

I dag havde jeg mit nyligt færdiggjorte DIY projekt, mine nittebukser på. Derudover havde jeg min Zara boyfriend blazer og mine Notabene støvler på...


I've just started as a volunteer on a childrens helpline. Having dealt with serious issues, its really nice coming home, sit down on the couch, drinking a Red Bull an just blog my little heart out:)


PhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 kommentarer:

 1. Spændende udfordring - kan godt tænke mig at man kan blive blæst helt bagover af nogle af de sager, som man bliver involveret. Fan'me godt at der er frivillige som dig til at hjælpe.
  Thumbs up!

  SvarSlet
 2. Mange tak:). Jo, det er sgu nogle slemme historier man hører, men derfor er det også rart at kunne hjælpe, bare en lille smule.

  Knus,
  Susie

  SvarSlet