lørdag den 3. oktober 2009

Notabene bikerboots

Jeg har, efter at have været skrevet op på venteliste et stykke tid, endelig fået fingre i et par af Notabenes skønne bikerboots. Der er masser af efterligninger på markedet, men jeg har ikke før kunne finde nogle, der havde den samme råhed som Notabenes. Selvfølgelig faldt jeg så over et ganske godt alternativ, dagen efter jeg kom hjem med mine Notabene- sådan er det jo altid:). Men det kan jo være, at en af jer kunne have lyst til at benytte sig af tilbuddet. Hvis støvlerne ikke behøver være ægte læder, så kan du finde et godt alternativ til bikerstøvlerne hos denne sælger på eBay (de 3 første støvler er fra eBay, det sidste billede er mine Notabene støvler). De koster ca 250 kr:


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


3 kommentarer:

 1. Joh, de er da okay fine de der fra Ebay, meeen Notabenes er og bliver bare smukkere! Har selv cravet den i evigheder, tillykke med den;-D

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig, men hvis jeg havde haft færre penge, så tror jeg, jeg ville have valgt eBay-støvlerne. De holder sikkert kun 1-2 år, men prisen er også derefter.

  Hvis du køber Notabenes, så tror jeg ikke du vil blive skuffet. De oser simpelthen af kvalitet:)

  Knus,

  SvarSlet
 3. Tillykke med dine nye støvler. Dem bliver du helt sikkert glad for. Jeg har været rigtige glade for mine selvom de har været dyre. Men som du skriver så er de det værd for de holder længe.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet