mandag den 21. december 2009

Siden sidst

Der er ellers sket en del ting, siden i den sidste periode, som jeg ikke har fået skrevet herinde. Først og fremmest har jeg endelig fået en diagnose på min led/muskelsmerter; Fibromyalgi! Nå, ja så ved jeg det. Så kan jeg vel forhåbentlig den smertestillende medicin der bedst tager mine smerter.
Og så har Pastoren været til prøveprædiken. Vi ville virkelig gerne have stillingen, men den røg desværre til en anden. Det viste sig dog, at det menighedsråd ikke var nær så sødt, som vi først havde regnet med. De gad ikke engang ringe eller skrive, for at fortælle at Pastoren ikke havde fået stillingen. Når man tænker på, at der kun bliver indkaldt 4-5 personer til sådan en prøveprædiken, og i øvrigt kræver at ansøgeren slæber sin partner med, så er det mindste man kan gøre, dog at give besked om at stillingen er besat til anden side. I stedet sad vi og ventede hele weekenden på svar...Nå, men vi er stadig optimistiske - vi er allerede i gang med at søge en ny stilling:)
Og så har Pastoren endelig sagt ja til at vi skal have en lille hund. Så om knapt 2 måneder bliver vores lille familie bestående af Pastoren, jeg og katten Oliver, udvidet med en lille mopse-pige der skal hedde Fiona (efter Shreks kone - meget kan man sige om mopper, men smukke er de ikke;)). Jeg kan næsten ikke vente. Her er hun med sin mor:


9 kommentarer:

 1. Eijjjj! Jeg har en stor svaghed for mopser. De er ikke særlig pæne, de smorker og har for meget hud, men christ hvor er de alligevel kære! Stor misundelse herfra.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Årh jeg elsker mopper!!
  Jeg har selv haft 2 franske bulldogs (sådan lidt derhenad, ikk'?!) :-P

  SvarSlet
 3. Ihh hvor spændende med en lille hvalp. Vores familie er også blevet forøget med Tia, en Islandsk fårehund. Det er SÅ dejligt.

  SvarSlet
 4. nuhrrr hvor er hun dejlig og Fiona det er et godt navn. Der er ikke noget så dejlig som at være hundeejer, måske næst efter at have en baby :-) men jeg starter med den firbenede.
  hilsen Katja (Antons "mor").
  ps er glad for at du valgte at fortsætte din blog, for det er altså en af mine ynglingsblogs. Synes ikke der er så mange af dem, hvor bloggerne er på "vores" alder :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har tagget dig i en blogleg:)

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er den sød og lille. Kan godt forstå du glæder dig. Har selv to hunde, og de er der altid for en :-)

  Glædelig jul.

  Vh Michelle.

  SvarSlet
 7. Jeg syntes også, det er noget vildt charmerende over mopsens udseende, samt at den er en lille snorker og prutter - men jeg er jo gift, så jeg er vant til at bo sammen med en der prutter og snorker;)).

  Jeg glæder mig til at poste billeder af den, så I alle kan se det lille pus:)

  Og igen tak til alle de søde kommentare om min blog:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 8. Årh jeg er solgt - glæder mig så meget til at se flere billeder af hende, når i får hende hjem :-)

  Godt nytår til jer :-)

  Mange hilsner fra stine

  SvarSlet
 9. Jeg skal nok poste MASSER af billeder:)). Og godt nytår til dig:)

  Susie

  SvarSlet