onsdag den 30. december 2009

Baby its cold outside

Jeg er en kæmpe frossenpind! Så vinteren er bare TRÆLS for mig, da jeg konstant går og små- eller storfryser. Men efterhånden har jeg fundet det mest optimale overtøj, så jeg undgår at blive helt kold. Hvis du mener, at det er rigtig synd for dyrene at gå med pels, så skal du nok ikke læse resten af indlægget, for mit vinteroutfit består af pels og skind:).

For et par år siden, var UGG boots det helt store. Alle it-pigerne gik med dem. Der var selvfølgelig også dem, der syntes, at det var verdens grimmeste støvle, men generelt var der Ugg støvler overalt enten originale eller efterligninger. Og jeg skulle da også lige prøve dem. Så jeg fandt et par ubrugte inde på Trendsales. De var lyserøde (!), og i samme øjeblik, jeg satte foden i dem, var jeg solgt. Min fod lå lunt og varmt i skoen pakket ind i det blødeste lammeuld. For første gang, gik jeg gennem en vinter, uden at fryse om fusserne. Desværre var den lyserøde farve for sart, så de blev hurtigt grimme. Og på Uggs fjerner man pletter ved at børste dem væk med en grov svamp. Det betød, at de desværre måtte gå til de evige jagtmarker sidste vinter, fordi skindet blev slidt tyndt, og der kom hul i dem. I år købte jeg så et nyt par i sort. Og mine fødder er glade igen:). Jeg forholder mig ikke engang til om de er grimme eller cool mere, jeg er nemlig blevet Ugg-afhængig.

Mit andet vinter/kulde overlevelsestip, har jeg flashet flere gange herinde allerede. Det er min pelsjakke. Jeg har ikke oplevet, at andet end pels holder varmen så godt. Og det er bestemt ikke min sidste pels.

Så da Pastoren og jeg var i Tivoli på hans fødselsdag d. 23. december, var jeg i ført mine sorte Uggs og min elskede pels. Og selvom vi gik rundt i flere timer, frøs jeg ikke. Det er ret vigtigt, for hvis min krop bliver kold, bliver mine led ømme og stive og betyder at en evt. må afbrydes ret tidligt:(.


Ud over min pels og mine Uggs, havde jeg mit Rika tørklæde på, en lang cardi fra Gins Tricot, sorte leggins og en sort tee fra Vila.

2 kommentarer:

 1. Hejsa
  Måske et lidt sjovt spørgsmål, men hvordan binder du dit tørklæde som på nederste billede? Har selv tørklædet i blåt, men synes slet ikke jeg kan binde det så det fylder så meget som dit.

  Tak for hjælpen :)

  SvarSlet
 2. Jeg har egentlig ikke en bestemt metode, jeg vikler det bare rundt. Men jeg er glad for at du syntes, det ser pænt ud:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet