onsdag den 9. december 2009

The new online mag

Så kom Costume endelig med deres længe ventede online magasin. Det ser utroligt lækkert ud, og det er en cool feature med de interaktive dele. Dog bliver jeg nok ret hurtigt træt af de larmende reklamer, som jeg i forvejen afskyer på nettet. Og jeg syntes ikke, bladet kommer med andet, end det man har kunne læse på diverse modeblogs de sidste par måneder. Det er stadig pels, rockstil og Chanels Jade-neglelak hele vejen. Hvorfor dog klikke sig ind på magasinet hvis man ikke får nyt input og samtidig skal leve med de støjende reklamer? Magasinet hedder Fasionista, og vi må vente og se, om det for alvor vil kunne konkurre med de fysiske modeblade på den ene side, og os bloggere på den anden. Du kan læse det HER.
Billedet er fundet på søde Acies blog

5 kommentarer:

 1. Jeg læser en del modemagasiner digitalt, jeg bare bladrer mig igennem - og synes derfor også det er fedt med al den interaktivitet Fashionista har, ros for det! Men ja meget af det er set før, ser dog frem til det næste nummer.

  PS. jeg læste det uden lyd, så jeg nåede ikke at blive generet af reklamerne ;)

  SvarSlet
 2. Hæ hæ ja det er nok også det fornuftigste at slå lyden fra:). Du burde egentlig lave et indlæg på din blog om de online magasiner du læser, jeg ville syntes det var vildt interessant, at få nogle gode links:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 3. He, ja vi er vist ret enige

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hey Susie - er du sneet inde? :-D
  Savner dine indlæg...

  SvarSlet
 5. Det er jo altid skønt med gratis mode-inspiration! :)

  SvarSlet