onsdag den 8. april 2009

Maxikjolen

Sidste sommer var maxikjolen det helt store hit. Måske ikke så meget i Danmark, men i de fleste andre lande, kunne man se tøserne rende rundt i de lange hippiekjoler. personligt mener jeg stadig de holder til sommer. Man skal bare huske, at de skal pimpes op med masser af smykker for at opnå det helt rigtige boho-look. Min egen personlige favorit til alle slags sommertøj er de store solbriller. Jeg har absurd lysfølsomme øjne, så deres tilbagekomst passer mig fint. Derudover vil jeg tilsætte mit CC Skye armbånd, der har den rette kombination af råhed og elegance.

Det ved maxikjolerne, jeg er så vild med, er dels at de er enormt feminine, dels at de med meget lidt tilbehør, kan gøre rå, nedtonede, elegante eller boho-casual. Nicole Richie kombinerer ofte sine lange kjoler med en enkelt læderjakke. Det giver en god kontrast mellem det løse, feminine og de rå, strukturerede. Når kjolen skal være stylish, sættes et par Louboutin sko til, og skal den være casual bliver det fx ballerinaer.

2 kommentarer:

  1. Jeg er også vild med maxikjoler - de er flotte, specielle og bare super behagelige at ha' på! Ejer selv en enkelt, men regner med at udvide samlingen denne sommer.

    Og tusind tak fordi du tilføjede dig selv som fast læser på min blog. Det blev jeg rigtig, rigtig glad for!

    Mvh Jeanett
    http://jeanettd.blogspot.com/

    SvarSlet