søndag den 19. april 2009

Gode produkter uden parabener

Min mand og jeg vil jo gerne have børn. Og jeg mener, at man bør være så påpasselig som muligt, når man er gravid. Derudover har min mand nedsat sædkvalitet, så det blev pludselig ekstra vigtigt for os, at vores børn ikke fik samme problemer. Der er jo en del mænd, der render rundt med nedsat sædkvalitet, og en del af skylden er med stor sikkerhed de hormonforstyrrende stoffer, vi omgiver os med. Så jeg er begyndt at udskifte mine skønhedsprodukter med produkter uden parabener, så jeg kan have en noglelunde "ren" krop, når vores fertilitetsbehandling begynder. Indtil videre bruger jeg disse ting, der desuden allesammen er rigtig gode produkter: - Matas selvbruner
- Derma bodylotion og sæbe
- Decubal, især deres bodyoil er genial. Den modvirker røde knopper efter barbering, samt    virker beroligende på huden. 
- Beauté Pacifique super3 booster
- Tromborg mineralforundation

Jeg har dog valgt at beholde visse produkter, som jeg ikke bruger så tit. Jeg har fx lige købt Aussie 3 minute miracle reconstructor. Den indeholder parabener, men da jeg dels kun bruger den i håret, og dels ikke bruger den dagligt, bruger jeg den alligevel. Den er i øvrigt super god. Den kan KLART anbefales til alle jer der ikke har prøvet den endnu. 

3 kommentarer:

 1. You go, girl! Jeg er faktisk aldrig startet på paraben-produkterne igen efter min første graviditet (er nu godt i gang med nr. 2), og det er faktisk ikke så slemt at undvære. Jeg er meget glad for produkter fra både Derma og Neutral, kan varmt anbefale dem!

  Pøj pøj med det!

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Mange tak:))
  Ja, det er slet ikke så svært, når man først kommer i gang. Og mange af produkterne er faktisk billigere end dem der er fyldt med kemi.

  SvarSlet
 3. Hello. Se disse fine produkter uden parfume og parabener: http://www.nordicsense.dk De er lækrer og så er de drøje :-)

  SvarSlet