mandag den 27. december 2010

Sommerens indsættelse

Da jeg jo har holdt pause herinde fra, er I jo slet ikke ført ajour med sommerens begivenheder:). Vi er flyttet fra Herlev til en lille landsby ca. 20 km fra Næstved. Min mand er nemlig blevet præst (endelig!), og det betyder at vi nu sidder i en 170 m2 præstegård med en kæmpe have til. Så jeg har haft travlt med at indrette og vi er faktisk ikke engang helt færdige endnu. Jeg skal nok smide billeder herind af huset på et tidspunkt.
Så en sommerdag i juli blev min mand indsat i sit sogn, og vi havde besøg af sognebørn, provsten og familien. Og her står vi så, glade og forventningsfulde, på trappen til vores nye hjem:)

Photobucket
Photobucket

7 kommentarer:

 1. Ej hvor lækkert han fik jobbet :D Og håber da du vil vise jeres kæmpe hus frem så :D Hvordan fungere det når man er præst så? Bor man gratis eller skal man betale lidt husleje? :)

  SvarSlet
 2. Dejligt din mand endelig fik et sogn :) Hvor må du være mini i forhold til ham, hehe!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare dejligt for jer og hvor ser I glade ud :o) Skønt at se.
  Og hold da op hvor er din mand høj (eller du er lille?)

  SvarSlet
 4. Jeg er meget lille OG min mand er meget høj:D. Vi håber på at få normale børn ;DD

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 5. rijaH: Man betaler en smule husleje, jeg mener, at man max kan betale 10% af sin grundløn. Det betyder, at vi betaler under 3000 kr i husleje, og omkring 3000 kr i varmetillæg hver måned. Så det er jo dejligt billigt, især hvis man ender som præst i et område, hvor huspriserne er høje:)

  SvarSlet