søndag den 12. december 2010

Bambi på glatis

Overskriften siger sådan set det hele; Jeg føler mig som Bambi på glatis. Jeg er inde på min blog, for første gang i flere måneder, og sidder nu endda da og sætter bogstaver sammen til sætninger, der skal blive til et blogindlæg. Det føles, som da jeg lige var begyndt at blogge. Sjovt som et velkendt medie, kan blive så fremmede. Men jeg må også indrømme, at jeg har begravet bloggen langt tilbage i min bevidsthed. Jeg har simpelthen ikke orket den. Nej, det er ikke helt korrekt! Jeg har ikke orket at beskæftige mig med bloggen, af alle de årsager som gjorde at jeg begyndte at blogge i sin tid. Jeg manglede et legerum, et sted hvor jeg kunne være overfladisk og ikke beskæftige mig med de store ting i livet. For i Blogland, kan livet være utroligt enkelt. Har man en modeblog, så handler livet om mode. Og det var en rar afveksling, fra mit "rigtige" liv, der gik op i studier og de store spørgsmål i livet. Men da min mand og jeg blev ramt at ufrivillig barnløshed, og måtte igennem en opslidende behandling, så orkede jeg ikke, at beskæftige mig med overfladiske ting. Alt har være store følelser og ditto nedtur. Vi er stadig ikke gravide, men vi er optimistiske og regner stærkt med at miraklet kommer i det nye år. Og jeg har de sidste måneder savnet min blog. Jeg har bare ikke rigtig turde begynde igen, fordi jeg netop følte mig så fremmedgjort fra Blogland. Jeg aner ikke så meget om, hvad der er sket hos jer, og er på nogle områder igen total nybegynder. Men nu skal det være, og om lidt trykker jeg på "udgiv indlæg"-knappen.
No way back:D


11 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig :) og havde godt tænkt det måske var noget i den dur der holdte dig fra at blogge, så har sendt dig nogen rare tanker ind imellem :)

  SvarSlet
 2. VELKOMMEN Susie, du har været meget savnet!!!!
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt du er tilbage! Du har været savnet!

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage Susie :) Glæder mig til at følge dig igen!

  Kh Maria

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage - du har været savnet! :D

  SvarSlet
 6. Tak, tak, tak <3. Hvor er I bare søde:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 7. ^Det er dejligt at se dig tilbage. Og håber snart der er held m. fertiliteten.

  SvarSlet
 8. Jeg har først lige nu opdaget du er tilbage, men det er jeg i hvert fald glad for at jeg har gjort, er glad for at du er tilbage! :)

  SvarSlet
 9. Godt at få dig tilbage Susie! Du har været savnet:) Jeg ønsker jer al mulig held & lykke med projekt baby i 2011.

  Knus.

  SvarSlet