torsdag den 18. februar 2010

No need to worry

Jeg ved det godt:). Jeg blogger bestemt ikke på fuld kraft for tiden. Men det betyder ikke, at jeg er ved at droppe min blog. Det betyder blot, at jeg får susende travlt de næste par måneder. Jeg skal have afsluttet min læreruddannelse, og det er ret vigtigt, at der sker netop til sommer, da jeg ellers skal skifte studieordning og derudover må skubbe min plan om at søge ind på det pædagogiske universitet et år. Jeg er fjernestuderende, og det blev jeg sidste sommer. Uheldigvis havde jeg i begyndelsen lidt problemer, med at kunne komme ind på den hjemmeside, som er kernen i studiet. Det er her alle opgaver lægges ud, og afleveres. Og det er her al kommunikation omkring semestres foregår. Da jeg så endelig kom ind på hjemmesiden i november, fik min læge den geniale ide, at begynde at skære ned på den smertestillende medicin som jeg tager for min fibromyalgi. Og uden den har jeg så mange smerter, at jeg ikke kan lave andet end at ligge på sofaen - og det er faktisk heller ikke særlig let, når man har ondt:/. Først i slutningen af januar fik jeg skiftet ny læge, og min medicin kom nogle lunde på plads igen. Men det betød, at jeg var kommet rigtig meget bagud. Bla. var der lige 4 opgaver, der dækkede hele semestrets pensum. Jeg har næsten fået læst og lavet det det jeg var bagud (heldigvis er jeg ret godt til at studere;)), men det er stadig vigtigt, at min afsluttende eksamen går godt. For gør den ikke det, er mit snit ikke højt nok til at komme på DPU.

Derudover begynder Pastoren og jeg på vores fertilitetsbehandling på lørdag:). Jeg skal have en frygtelig masse hormoner dels via næsespra, dels via en sprøjte som jeg selv skal tage. Og jeg er sikker på, at dette også kommer til at fylde en del i mit liv.

Og her kommer vi tilbage til min fibromyalgi igen, for den betyder i forvejen, at jeg altid er træt og generelt ikke har det store overskud. Derfor kan jeg mærke, at jeg bliver nødt til at lægge bloggen lidt længere ned på prioritetslisten de næste par måneder. Det gør jeg, fordi jeg ønsker en stærk blog, og en blog der kan tilbyde jer noget. Jeg har en masse ideer til den, som jeg vil føre ud i livet til sommer. Jeg har stadig tænkt mig at skrive indlæg herinde i mellemtiden, men frekvensen bliver noglelunde som den har været, den sidste måneds tid. Håber dog I stadig hænger på, indtil jeg vender tilbage på fuld kraft. I mellemtiden læser jeg alle jeres blogge hver dag. Nedenfor kan du se min liste:) Hvis du har en blog, og den ikke er på min liste, så skriv endelig, jeg elsker at opdage nye blogge:)


KNUS,
Susie12 kommentarer:

 1. Det er noget lort med din fibromyalgi, men hvor lyder det spændende med fertilitetsbehandlingen :D.

  PS. jeg går ingen steder :P

  SvarSlet
 2. Jeg var bange for du ville droppe bloggen fordi du var blevet så stille, jeg kan rigtig godt lide at følge din blog, så er glad for det kun er fordi du er nødt til at prioritere andre ting højere, hvilket selvfølgelig også er vigtigere og årsagerne er meget forståelige. Og rigtig spændende med fertilitetsbehandling, jeg håber det går lige som det skal, held og lykke med det :)

  SvarSlet
 3. jeg hænger med og krydser alt hva jeg kan for at det lykkes for jer at blive gravide..
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  (kan ikke finde mig på listen :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak piger:) Og jeg tilføjer dig lige Katja:)

  Knus,
  Susie

  SvarSlet
 5. Hej Susie,

  Dejligt at høre at du stadig er her. Jeg var også blevet lidt bekymret for om alting var som det skulle være. Tag dig din tid og koncentrer dig om din uddannelse og pastoren ;-) Jeg er sikker på at alle nok skal blive hængende :-)

  Charlotte / www.fashionchili.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Du må også gerne kigge forbi min:

  Jinxyfox.blogspot.com

  og

  Neglenymfer.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Det lyder godt at du er ved at være ovenpå igen med de smertestillende, og med dit studie.. Held og lykke med projekt baby <3

  Vh Tina
  Chillisverden.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hey, vil bare ønske held og lykke med fertilitetsbehandlingen! :)

  SvarSlet
 9. jeg er rigtig glad for at høre at du ikke stopper, da jeg synes din blog er rigtig god :)

  du er velkommen til at kigge forbi min

  www.betina-blog.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Jeg hænger stadig på :)

  Håber det blir' bedre med fibromyalgien og sort held og lykke med baby-projektet :-)

  SvarSlet
 11. Held og lykke med fertilitetsbehandlingen. Jeg håber, at I får held af jeres første forsøg, og at du ikke bliver alt for påvirket af hormonerne.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog www.orangehjorne.blogspot.com hvor jeg har skrevet lidt mine oplevelser med fertilitetsbehandlinger.

  SvarSlet
 12. Ej, jeg har ikke engang opdaget, at du skulle i gang med fertilitetsbehandling etc. Held og lykke med det hele!
  Jeg kan heller ikke se min blog på din ellers lange liste, så den må du da gerne tilføje.

  (beamtoday.blogspot.com)

  SvarSlet