torsdag den 31. december 2009

Nytårsønsker

Du godeste! Året er allerede gået og i aften er det nytårsaften. Jeg syntes, 2009 har været træls på nogle områder. Dels har vi boet størstedelen af det i en lille mikrolejlighed, med alle vores ting opmagasineret, mens vi har ventet på det rette præstejob og dertil hørende præstebolig. Og det var også i år, vi fik beskeden om, at vores fremtidige babyer skulle produceres i et reagensglas. Så jeg er ikke ked af at sige farvel til 2009. Ud med dig, og ind med et forhåbentlig bedre 1010. I år begynder vi på føromtalte baby-projekt, i år er det ret sandsynligt at vi får vores præstebolig, i år får jeg min lille mopsehund, og i år fejrer pastoren og jeg vores 2 års bryllupsdag:)

Det, jeg rent materielt glæde mig mest til i det nye år, er ikke et stykke tøj eller et par sko. Nej, det er et produkt, som rygterne siger kommer og som man faktisk ikke aner så meget om endnu. Det skal på forhånd siges, at jeg er ret vil med Apples produkter. Jeg vil enormt gerne have Mac igen, når økonomien tillader det. Og rygter siger, at netop Apple kommer med en ny type computer, en såkaldt tablet. Det er en slags forstørret Iphone (uden telefondelen), med touchscreen. Man regner med, at den bliver 10-12" og at prisen kommer til at ligge på 700 - 1000$. Uhh jeg glæder mig:). Måske bliver den allerede afsløret i januar og kloge hoveder gætter på, at den kommer til at hedde ISLATE.




Her ses et kvalificeret gæt på hvordan Islaten kommer til at se ud. Den ligger sammen med en Iphone, så størrelsen og designet kan tydeligt fornemmes.

onsdag den 30. december 2009

Baby its cold outside

Jeg er en kæmpe frossenpind! Så vinteren er bare TRÆLS for mig, da jeg konstant går og små- eller storfryser. Men efterhånden har jeg fundet det mest optimale overtøj, så jeg undgår at blive helt kold. Hvis du mener, at det er rigtig synd for dyrene at gå med pels, så skal du nok ikke læse resten af indlægget, for mit vinteroutfit består af pels og skind:).

For et par år siden, var UGG boots det helt store. Alle it-pigerne gik med dem. Der var selvfølgelig også dem, der syntes, at det var verdens grimmeste støvle, men generelt var der Ugg støvler overalt enten originale eller efterligninger. Og jeg skulle da også lige prøve dem. Så jeg fandt et par ubrugte inde på Trendsales. De var lyserøde (!), og i samme øjeblik, jeg satte foden i dem, var jeg solgt. Min fod lå lunt og varmt i skoen pakket ind i det blødeste lammeuld. For første gang, gik jeg gennem en vinter, uden at fryse om fusserne. Desværre var den lyserøde farve for sart, så de blev hurtigt grimme. Og på Uggs fjerner man pletter ved at børste dem væk med en grov svamp. Det betød, at de desværre måtte gå til de evige jagtmarker sidste vinter, fordi skindet blev slidt tyndt, og der kom hul i dem. I år købte jeg så et nyt par i sort. Og mine fødder er glade igen:). Jeg forholder mig ikke engang til om de er grimme eller cool mere, jeg er nemlig blevet Ugg-afhængig.

Mit andet vinter/kulde overlevelsestip, har jeg flashet flere gange herinde allerede. Det er min pelsjakke. Jeg har ikke oplevet, at andet end pels holder varmen så godt. Og det er bestemt ikke min sidste pels.

Så da Pastoren og jeg var i Tivoli på hans fødselsdag d. 23. december, var jeg i ført mine sorte Uggs og min elskede pels. Og selvom vi gik rundt i flere timer, frøs jeg ikke. Det er ret vigtigt, for hvis min krop bliver kold, bliver mine led ømme og stive og betyder at en evt. må afbrydes ret tidligt:(.






Ud over min pels og mine Uggs, havde jeg mit Rika tørklæde på, en lang cardi fra Gins Tricot, sorte leggins og en sort tee fra Vila.

fredag den 25. december 2009

Tagget i en blogleg:)

Jane og Stine fra Shopaholic Sisters en fremadstormende modeblog, der bla. nyligt samarbejdede med Friis & Co. har tagget mig en en blogleg og jeg takker for æren:). Jeg vil besvare den så godt som muligt:)

3 ting som jeg husker, som var det i går

1)Jeg husker følelsen af ikke at have noget pænt tøj, nogle kjoler el.lign at tage på til min første store fest. Jeg havde ellers være en drengepige, og indtil et par år inden, gik jeg slet ikke op i tøj. Men nu hvor jeg gjorde, havde mine forældre ikke råd til at købe nyt tøj til mig. Så for første gang i mit liv, følte jeg mig ringere end de andre i min klasse. Jeg syntes, det var så flovt at indrømme, at jeg ikke havde noget pænt tøj. Og rent faktisk tror jeg, at den følelse fra dengang, stadig påvirker den måde jeg shopper på i dag. Og at det sommetider er derfor jeg en sjældent gang får forkøbt mig...
2)Min røde kat Oliver har jeg haft hele hans liv. Jeg havde hans mor i forvejen, og hun blev så gravid. Jeg valgte at beholde Oliver, og har aldrig fortrudt det. Han er 13 år gammel nu, men jeg husker, som var det i går, den gang jeg tog ham ud, fra den fine hule missemor havde lavet til sinde killinger. Hans øjne var kun åbne i små trekanter, så det var begrænset hvad han kunne se. Men lige så snart jeg havde tage ham ud, og han opdagede lyset og verdenen udenfor, tumblede han rundt i mine hænder for at komme løs, og ned på gulvet hvor han kunne udforske. Han kunne ikke engang stå ordenligt på sine små ben endnu, men frem ville han. Den livslyst han viste, som jeg stod med ham i mine hænder, var SÅ imponerende og han har den stadig efter 13 år:)
3)Mit bryllup. Der er faktisk dele af mit bryllup som jeg har glemt, fordi jeg var så stresset. Men jeg husker meget klart, at jeg stod ude i våbenhuset med mine brudepiger. Alt var rettet til, og jeg tog et par dybe indåndninger og beordrede så døren til kirken åben- nu var jeg nemlig parat! Men så måtte kirketjeneren, med et lille smil fortælle mig, at vi først skulle gå ind når klokkeslagenen havde lydt. Jeg var bare blevet så vant til at skulle planlægge det hele, at jeg havde glemt, at selve ritualet nok bare skulle overlades til kirkepersonalet:))

3 ting jeg ikke kan lide

1) Dumme mennesker (her taler vi ikke om uintelligente mennesker, men om mennesker, der gør dumme ting)
2) Den der selvcentrerede, jeg-kommer-først og jeg-har-ret-til attitude som er så udbredt i disse år.
3) Bøller (mennesker der ved hjælp af angst, trusler, vold osv. tvinger deres vilje igennem)

3 ting jeg godt kan lide

1) At blive klogere
2)Kærlighed
3)Gaver (EEEEELSKER at få gaver)

3 blogs jeg besøger dagligt

Se det er faktisk lidt svært, for jeg bruger Googlereader, og har over 100 blogs tilmeldt. Jeg tjekker efter nye indlæg flere gange dagligt. Men den blog som jeg har fået min største inspiration fra, er Camilles blog . Samtidig er jeg også dybt misundelig over, hvor dygtig hun har været til at udnytte mediet, så hun rent faktisk er på vej til at kunne gøre hendes blog, til hendes karriere.

3 sange jeg hører for tiden

1) Lady Gaga "Bad Romance"
2) Rihanna "Russian Roulette"
3) Britney Spears "3"

3 tv-programmer jeg følger med i

1) The Daily Show
2) Troldspejlet
3) De unge mødre (jeps jeg indrømmer)

3 bloggere jeg udfordrer:



God jul til jer alle:)

Todays outfit/Dagens outfit

Så er det dagen derpå - total afslapning:). Vi holdt julen sammen med mine forældre, min mormor og min onkel. Og det er sikkert den sidste jul, vi kan holde ude, da vi med stor sandsynlighed sidder i præstegård næste jul, hvilket betyder at Pastoren skal stå for gudstjenesten.

Jeg syntes, jeg fik nogle rigtig gode gaver; 2 gavekort på hver 500 kr, en Normann Copenhagen "græs" vase i stor og et hjemmelavet gavekort til en Iphone fra Pastoren (han kunne ikke finde ud af at bestille den). Uhhh hvor jeg glæder mig til at modtage den:)

Jeg havde en vintage kjole på, samt mine Marguerit-smykker. Jeg syntes, de passede til kjolens stil, samt til selve "eventen" - jul er for mig, en klassisk fest, og den kræver en klassisk beklædning;)








tirsdag den 22. december 2009

Style inspiration

For tiden er jeg lidt inspireret af 3 ting; 1) Brigitte Bardots look - den tunge make-up og det skønne "lige stået ud af sengen"-hår, 2) det meget rockede med læder og pels, og 3) det glamede, næsten kitchede bling bling både mht smykker og negle. Og det der holder looket sammen, er den klassiske Chanel.

These 3 things inspires me at the moment: 1) Brigitte Bardot with her heavy make-up and "just out of bed"-hair, 2) the rock look with fur and leather and 3) glamed out all totally bling bling, in both jewellry and nails. The whole look, is pulled together by the classic Chanel bag.




mandag den 21. december 2009

Siden sidst

Der er ellers sket en del ting, siden i den sidste periode, som jeg ikke har fået skrevet herinde. Først og fremmest har jeg endelig fået en diagnose på min led/muskelsmerter; Fibromyalgi! Nå, ja så ved jeg det. Så kan jeg vel forhåbentlig den smertestillende medicin der bedst tager mine smerter.
Og så har Pastoren været til prøveprædiken. Vi ville virkelig gerne have stillingen, men den røg desværre til en anden. Det viste sig dog, at det menighedsråd ikke var nær så sødt, som vi først havde regnet med. De gad ikke engang ringe eller skrive, for at fortælle at Pastoren ikke havde fået stillingen. Når man tænker på, at der kun bliver indkaldt 4-5 personer til sådan en prøveprædiken, og i øvrigt kræver at ansøgeren slæber sin partner med, så er det mindste man kan gøre, dog at give besked om at stillingen er besat til anden side. I stedet sad vi og ventede hele weekenden på svar...Nå, men vi er stadig optimistiske - vi er allerede i gang med at søge en ny stilling:)
Og så har Pastoren endelig sagt ja til at vi skal have en lille hund. Så om knapt 2 måneder bliver vores lille familie bestående af Pastoren, jeg og katten Oliver, udvidet med en lille mopse-pige der skal hedde Fiona (efter Shreks kone - meget kan man sige om mopper, men smukke er de ikke;)). Jeg kan næsten ikke vente. Her er hun med sin mor:


søndag den 20. december 2009

Todays outfit/Dagens outfit

I går stod den på konfekt-fabrikering og præ-julehygge hos mor:). Og jeg havde dette outfit på.





Todays outfit/Dagens outfit

Bare som bevis på at jeg ikke er død, får I lige gårsdagens outfit;)

Det har godt nok sneet...

...men jeg har ikke været sneet inde;). Jeg har dog holdt en lille blogpause. Jeg har følt mig noget uinspireret, og har måtte tage nogle ting op til overvejelse ang. dette medie. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg læser RIGTIG mange blogs hver dag. Og der kommer hele tiden nye til. Men efterhånden syntes jeg, vi begynder at ligne hinanden. Vi bringer billeder af de samme nitteting, de samme editorials, de samme reklamer for udsalg osv osv. Og selvom jeg ikke syntes, jeg poster så mange editorials, så syntes jeg ikke, jeg skiller mig specielt meget ud fra resten af flokken. Og samtidig ser jeg andre blogge vokse sig gigant store, på ingen tid. Jeg har fx for nyligt set en blog gå fra 0-200 faste læsere på 2 måneder! Om folk bare har et meget stort netværk, der alle melder sig som faste læsere, eller om disse blogge skiller sig kvalitetsmæssigt ud, ved jeg ikke. Men jeg ved, at min blog ikke vokser i samme omfang, og har måtte overveje, om dette betyder, at den ingen berettigelse har? Og kan jeg overhovedet eksistere som blogger i et univers, hvor jeg syntes, store firmaer har større og større held til, fx ved hjælp af gaver, at få bloggere til at reklamere for dem?

Alt dette har jeg gået og tænkt over. Og jeg er nået frem til, at jeg giver min blog en chance til. Men jeg vil forsøge, ikke bare at bringe de samme indlæg som alle andre. Jeg syntes ikke, jeg har været god nok til at lade min personlige stil skinne igennem, og det vil jeg også forsøge at ændre. Så efter en lang tænkepause, er jeg altså tilbage (og mange tak Brigitte fordi at du spurgte :) )

onsdag den 9. december 2009

The new online mag

Så kom Costume endelig med deres længe ventede online magasin. Det ser utroligt lækkert ud, og det er en cool feature med de interaktive dele. Dog bliver jeg nok ret hurtigt træt af de larmende reklamer, som jeg i forvejen afskyer på nettet. Og jeg syntes ikke, bladet kommer med andet, end det man har kunne læse på diverse modeblogs de sidste par måneder. Det er stadig pels, rockstil og Chanels Jade-neglelak hele vejen. Hvorfor dog klikke sig ind på magasinet hvis man ikke får nyt input og samtidig skal leve med de støjende reklamer? Magasinet hedder Fasionista, og vi må vente og se, om det for alvor vil kunne konkurre med de fysiske modeblade på den ene side, og os bloggere på den anden. Du kan læse det HER.




Billedet er fundet på søde Acies blog

Todays outfit/Dagens outfit

I går var vi på besøg hos forældre-enhederne. Min skønne kusine var nemlig på besøg fra Jylland, så jeg måtte lige ned og sludre med hende. Hun er 5 måneder gravid, og har fået en rigtig fin mave. Det er altid skønt at sludre med hende, fordi hun er uddannet sygeplejerske og arbejder på en lukket psykiatrisk afdeling. Samtidig har hun specialiseret sig inden for det kognitive område, som er et af mine store interesseområder. Derfor giver hun altid et kvalificeret mod-og medspil i diskussioner.
Jeg havde et H&M tørklæde på, top fra Gina Tricot som jeg havde DIY'et, leggins fra Topshop og wedges fra Zara.

Wearing a scarf from H&M, top from Gina Tricot, leggins from Topshop and wedges from Zara.




tirsdag den 8. december 2009

Er det underligt...

...at jeg elsker min mand? Ham kan man da kun være stolt af;)) Se selv HER. Jeps, det er ham med præstekraven:)

Alternativ til Topshop

Hvis du som jeg, har savlet over Topshops udsolgte asymmetriske kjole/top som Camille flasher i dag, kan du nu DIY din egen version til en billig penge. Gina Tricot har nemlig denne kjole i flere farver til 129 kr. Det eneste du så skal gøre, er at klippe den ene skrå-kant af i den længde du ønsker. Det er let, og billigt:)




Tryk på billedet for at komme til varen. Hvis du bruger fx. Googlereader og ikke kan se billedet på indlægget, så gå direkte ind på min blog og se det.

søndag den 6. december 2009

Lídt travlt for tiden

Kære alle, i dag bliver det kun til denne korte opdatering. Jeg sidder nemlig og arbejder på min kommende blog nr. 2. Den kommer slet ikke til at handle om mode, men bliver derimod en slags fortsættelse af det arbejde, jeg lavede, da jeg var tilknyttet Dialogcentret. Og min mand bliver samtidig medforfatter på den. Så hvis du har lyst, kan du smutte forbi, jeg smider under alle omstændigheder et link når den kommer i gang:)

lørdag den 5. december 2009

Sonia, Sonia, Sonia

Som så mange andre skulle jeg lige tjekke den nye Sonia Rykiel for H&M kollektion i morges, da den kom til salg på nettet. Jeg var lige ved at blive nervøs, da jeg blev mødt af et "alt optaget" skilt på hjemmesiden. Heldigvis kunne jeg hurtigt komme igennem, og jeg fik da også udvalgt mig lidt ting. Jeg var især interesseret i de nude og de sorte gennemsigtige dele. Så jeg udvalgte mig bh nr. 3, hofteholder, body'en og trusser på billede 1. På billede 2 valgte jeg bh nr. 2 og 2 slags trusser. Tingene kommer dog først sidst på måneden, da jeg har valgt at få dem sendt sammen med en anden bestilling. Jeg kan dog også godt vente;). Jeg er spændt på hvad I andre fik købt:)




fredag den 4. december 2009

Camilla Skovgaard

Var lige et smut til Kolding, for at besøge Fru Svigermor med Pastoren. Han savnede sin mor, det lille pus:).

Uh, jeg er altså vild med disse støvler (er det kun mig, der syntes at sålen minder om en rundsav?). Det er klassiske men pga. sålen, får de lige et råt twist. De kan købes med en besparelse på 1123 kr, men eftersom de stadig koster knap 3400 kr, bliver det nok ikke liiige i den nærmeste fremtid, at de havner i mit skab:). De kan fås HER.

Lovin' the Camilla Skovgaard boots:). Get them HERE.


torsdag den 3. december 2009

Jane Aldridge for Urban Outfitters

Jeg kan slet ikke forstå, at der ikke er blevet skrevet mere om Jane Aldridges samarbejde med Urban Outfitters i det danske blogland. Jeg er især vild med disse, som alternativ til de noget dyrere fra Chloe's Leather lace-up wedges. De fås kun gennem den amerikanske webshop, men med hjælp fra Ishop, burde det kunne lade sig gøre, at bestille dem til DK. De koster 128 $ og kan købes HER.

Beam har i øvrigt også blogget om dette samarbejde:)





onsdag den 2. december 2009

Todays outfit/Dagens outfit

Dagens outfit er faktisk gårsdagens outfit. Vi var til prøveprædiken i Jyllinge, der er en slags jobsamtale for præster. Præsten partner inviteres altid med, fordi præsten ikke kun vurderes på sine papire, men også på en prædiken, og en efterfølgende samtale med ham/hende og en evt. partner. Jeg ville gerne signalere seriøsitet, uden dog at ville virke snobbet eller stiv. Så jeg håber, at dette outfit fangede dette meget godt:)







Fur hat

For en uges tid siden, besøgte jeg Chau. Og hun havde ikke 1 men 2 skønne pelshuer, og jeg var bare solgt - jeg måtte bare have en. Så jeg søgte lidt på TS, og fandt denne skønhed fra Munthe plus Simonsen til bare 200 kr HAPS nu er den min :)


tirsdag den 1. december 2009

Poncho, Pancho :)

Ponchoer er perfekte til denne tid på året, hvor vejret er for mildt til varme vinterjakker, og for køligt til overgangjakken. Og så kan ponchoen også bruges som alternativ til en sweater. Du kan style den på utallige måder, men lange støvler (gerne cognacfarvede eller sorte) eller over knee støvler er perfekte til den, uanset om du vælger at tage leggins, jeans eller en nederdel på. Personligt kan jeg rigtig godt lide hovedbeklædning sammen med ponchoer; Enten en stor blød floppy hat, beanie eller en stor pelshue.

Ponchos are perfect this time of the year. Put them together with skirts, leggins or jeans but always together with boots, be it over the knees or regular boots. And I love headwear with this look, eather a big floppy soft hat, a fur hat or simply a beanie.

Goodies from Mulberry

Så er Mulberrys Apple-linje endelig i handlen. Jeg har forelsket mig i både Iphone tasken og Bayswater Sleeven til Macbooken. Priserne er 349.95 £ for Sleeven og 149.95 £ for Iphone tasken

Finally the Mulberry's Apple line is in shops. I´ve fallen in love with the Iphone bag (149.95£) and the Bayswater Sleeve for Macbook (349.95 £). You can get it from Mulberrys or Apples online shop .






Bayswater Sleeve



Iphone case