lørdag den 28. november 2009

Todays outfit/Dagens outfit

Dagens outfit var i den pænere ende, fordi Pastoren og jeg skulle ud og se på en kirke, hvor han måske søger ansættelse. Jeg er altid i tvivl om, hvad jeg skal tage på; Det må ikke være for ungt og hipt, så de tror jeg er useriøs, men det må heller ikke være for fint, så det tror jeg er ufolkelig. Det er lidt besværligt, når ens mands fremtidige beskæftigelse til en vis grad er afhængig af én.

Anyways så valgte jeg en Diane von Fürstenberg kjole, fordi den altid er pæn og klassisk.

Todays outfit was a classic Diane von Fürstenberg wrap.





New in from Topshop

Skønne sager fra Topshop. Normalt er jeg slet ikke til body'er, simpelthen fordi jeg kan huske dem fra sen 80'erne/tidlige 90'ere, og jeg brød mig altså ikke om , at hvis man skulle på wc, så skulle man enten åbne dem op forneden eller rulles ned over brystet så man sad helt nøgen. Men Topshops blondebody er ret cool, syntes jeg.
Kjolen og nederdelen er lidt cirkusprinsesse-agtig og meget fine:)








fredag den 27. november 2009

hypocrisy in action

Nej, nu er topmålet af hykleri dog nået! Adam Lambert nr. 2 i dette års American Idol, åben homoseksuel, tillod sig at kysse et medlem af sit band på åben tv ved dette års American Music Awards. Det er åbenbart for meget for de sarte amerikanere, der dog intet problem havde med Christina Aquilera, Britney Spears og Madonna da de gjorde nøjagtig det samme for nogle år siden. Og hykleriet stopper ikke her, for ABC har aflyst en fremtidig optræden med Lambert og erstattet ham med......Wait for it....Chris Brown, der som vi alle ved, tævede sin kæreste Rihanna og har fået dom for det. Med andre ord: Det er åbenbart værre at være homo, end at være hustrumishandler! Er det kun mig der er ved at brække mig over dette?

Is it just me, or is it the high point of hypocrisy, when Adam Lambert is being slammed for kissing a male band member on stage at this years AMA's, when Christina Aquilera, Britney Spears and Madonna did the same thing a couple of years ago, no one raised an eye brown. And further more, ABC has now replaced Lambert, which was set to appear on GMA, with....wait for it kids...Chris Brown. Yes, apparently being a wife beater isn't as bad as being gay:/




torsdag den 26. november 2009

My hand piece in action

I dag skulle mit nye handpiece afprøves, og jeg er altså vild med det smykke. Den er vintage og af sølv med bla. tyrkiser på.

Today I tried out my new hand piece, and I really love this piece. Its vintage and made from silver and turquoise.




onsdag den 25. november 2009

Hand piece


Og så kom denne i øvrigt hele vejen fra eBay til mig :).

What the mailman had in his bag today

Disse skønheder kom i dag. De er fra Friis & Co og jeg må hellere se i øjnene, at de ikke passer til min Anders Matthesen t-shirt;)

These came today. They're from the danish company Friis & Co.



Kan du huske Celebrity TS?

Jeg skrev om Celebrity TS for et stykke tid siden, og bød faktisk også på nogle af tingene, dog vandt jeg desværre ingenting. Men jeg fik faktisk en chance til, for den bruger der bød og vandt Maya Albanas Babajaga kjole, meldte aldrig tilbage til TS. Så TS henvendte sig til mig, der var den 2. højeste byder, og tilbød mig kjolen. Og det sagde jeg selvfølgelig JA til. Jeg regner med, at kjolen kommer i næste uge, og jeg glæder mig - den er bare SÅ fin:)


tirsdag den 24. november 2009

Style icon: Vanessa Paradis

Jeg syntes generelt Vanessa Paradis var cool i 90'erne. Den gang misundede jeg henddes look, i dag lader jeg mig blot inspirere - jeg har erkendt, at det er dumt at misunde en, som jeg aldrig kan blive;)

Generally I thought Vanessa Paradis was pretty cool in the 90's. Back then I was envious of her look, today I just get inspired from it:)












Be my baby

Kan I huske Vanessa Paradis dengang i 90'erne? Dengang hun var super hippie-lækker og var kæreste med Lenny Kravitz og lavede "Be my baby". Jeg faldt over videoen for et par dage siden, og hendes outfits inspirerede mig helt vildt:

Remember Vanessa Paradis in the 90's? When she was Lenny Kravitz's girlfriend, and she came out the song "Be my baby", and was all hippie-chic?










mandag den 23. november 2009

Miu Miu studded boots

Jeg har helt glemt at blogge om mine nye drømme støvler. Jeg så dem først på Jane Aldridges blog og var solgt med det samme. De er ultra glam-agtige syntes jeg, men ville nu vælge dem i brune, hvis jeg nogensinde fik mulighed for at købe dem:)

I totally forgot to blog about the Miu Miu studded boots, seen on Jane Aldridges blog. I personally would choose to buy them in brown, if ever could affort it;)



Winter coats - let it snow

Vi er snart i december og det er ved at være godt koldt udenfor (og tænk bare; vi har stort set ikke haft frost endnu). Så det er tid til at få købt en vinterjakke, hvis du ikke allerede har gjort det. Jeg har fundet et lille udvalg, blandt dem jeg bedst kunne lide og har inddelt dem i 3 kategorier, så det er lettere at finde den rette jakke til netop dig:)

Klassisk snit der holder flere sæsoner:







lørdag den 21. november 2009

Topshop striped dress

Jeg overvejer meget stærkt at købe denne kjole. Den minder mig lidt om den Gwen Stefani har på på det lille billede, og jeg ville style den med røde heels. Den koster 50 £ og du kan finde den HER.

I'm thinking about buying this dress from Topshop. It kinda reminds me of Gwen Stefanies dress on the small picture, and I would style it with red heels. The price is 50 £ and you can buy it HERE.


Todays outfit/Dagens outfit

Jeg er tilbage, efter et par dage med sygdom:). Vi skulle brugte et par timer på æbleskiver hos mine forældre, og på at få bilen tjekket inden Pastoren skal til kursus i Løgumkloster i næste uge. Han skal være væk i 4 dage, og på den ene side ved jeg at jeg kommer til at savne ham helt vildt, på den anden side, er det skønt at have nogle dage for mig selv:). Anyways så bestod mit outfit af min store strik sweater fra Vero Moda, stribet top samme sted fra, leggins fra Topshop, og støvler fra Asos.

Back after being ill:). We visited my parents, for a car tjeck up, before the Reverend is going away next week for 4 days. I was wearing my big knit from Vero Moda, a top from the same place, leggins from Topshop and boots from Asos.