mandag den 28. september 2009

Dagens outfit

Så er det vist efterhånden blevet efterår. Dagens outfit bestod af Asos leggins, Zara tørklæde, H&M oversize tee og Zara boyfriend blazer.

PhotobucketPhotobucket

Chanel my dear


Se lige hvad fru post havde med i dag. Jeg skal afprøve den senere, men kan allerede fortælle, at den har det fineste perlemor skær.

fredag den 25. september 2009

Super styling


Jeg er ret vild med stylingen af modellen på forsiden af denne uges Alt for damerne. Make uppen er flawless, og den stribede, langærmede mini kjole tilsat blød hat og sigøjner øreringe er super cool. Skønt :-)

lørdag den 19. september 2009

Chanel Exceptionnel



Jeg er faldet over denne skønne marcara fra Chanel. Som det måske kan ses på billedet, er børsten lidt speciel og det skal man lige vænne sig til. Men når man har fundet ud af at bruge den, er den fantastisk. Børsten adskiller nemlig vipperne, så det er let at få længde og fylde. Den koster omkring 240 kr.

Er snart tilbage


Det har været lidt sløvt med indlæg og svar til jer læsere, det er jeg klar over. Jeg har ligget syg de sidste mange dage og har slet ikke haft overskud til noget. Men nu går det fremad, kan jeg mærke, når jeg sidder her i solen:-). Og jeg håber at få taget billeder af mine nyeste køb meget hurtigt:).

fredag den 18. september 2009

Yes!


Se hvad jeg fandt (fortsættelse følger):)

tirsdag den 15. september 2009

Så er dansen slut...

Så er Patrick Swayze død 57 år gammel. Han fik sit gennembrud i Dirty Dancing i 1987, en film som de fleste tøser har set og elsker. Senere blev det til store roller i, Point Break og Ghost. I nat sov han ind, efter 17 måneders kræft sygdom. RIP



mandag den 14. september 2009

fredag den 11. september 2009

Chanel me up please

Som lovet, så kommer her billeder af min vintage Chanel taske. Den kommer helt klart under kategorien "God, men brugt", og jeg skal have sendt den til Lovemybags.com, for at få den restaureret og farvet.


Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Jeg vil helst have den farvet klassisk sort, men kan det ikke lade sig gøre, kunne det være fedt at få den farvet i faded pink dvs. på denne måde:

Photobucket

Dagens outfit

I dag kom postmanden med mine leggins fra Topshop, som jeg skrev om HER. Så jeg hoppede i det ene par, Twisted gem leggins, samt en helt neutral grå top fra H&M. Legginerne er utrolig bløde, og stenene virker som om de sidder godt fast. Indtil videre holder de formen, men de er forholdsvis store i størrelsen. Og så er jeg lidt spændt på om de stadig holder formen, efter de er blevet vasket.


2Photobucket



3

onsdag den 9. september 2009

Teaser på i morgens indlæg


Kan du se hvad billedet forestiller? Dette 'objekt' kom med posten i dag. Og i morgen får du hele billedet. Sov godt:-)

Er faktisk blevet glad for det

Pyh hvor var jeg dog ked af mit hår, da det lige var blevet klippet. Men efterhånden er det vokset til, og jeg har lært hvordan jeg skal style det. Nu er jeg super glad for det. Det er rart at få hår med lidt mere personlighed, i stedet for det lange, der evigt og altid sad i en hestehale. Og mit pandehår gør, at jeg kan tegne mine øjne lidt kraftigere op, og generelt lege med min makeup.


Photobucket

Så måtte jeg altså prøve


Jeg har længe syntes, at Andrea Rudolphs hudpleje serie 'Rudolph', var over hyped. Den var alt før dyr og lovede alt før meget. Samtidig er serien meget ren, hvilket er et must hvis man som mig prøver at blive gravid. Og da Magazin havde tilbud på serien da jeg var i Århus, besluttede jeg at prøve hendes lip balm og body lotion. Derud over fik jeg en prøve med på en ansigtscreme. Når jeg har prøvet produkterne et par dage, skal jeg nok give en lille anmeldelse af dem :-)

lørdag den 5. september 2009

Hvad mener du?

Det bliver nok lidt sløvt med indlæg de næste par dage, for Pastoren og jeg tager til Århus og får tømt vores lejlighed. Det hele skal opmarganiseres, indtil Pastoren får en fast stilling, og vi kan flytte i præstebolig.
Men når nu jeg ikke kommer til at kunne lægge indlæg herind før onsdag, vil jeg egentlig gerne høre lidt fra jer, kære læsere. Det er jo helt vildt, at 40 mennesker står som faste læsere, og at der pt. kommer mellem 70 og 100 mennesker forbi dagligt.

Det er SÅ skønt, mange tusinde tak:).

Men jeg vil gerne gøre min blog endnu bedre, så jeg vil gerne have lidt feedback fra jer. Er layoutet som det skal være? Kunne det være bedre? Hvilke indlæg kunne I tænke jer at se flere af? Hvad mangler bloggen generelt? Hvad skal der til, før DU ville anbefale bloggen til dine venner?

Jeg håber at høre fra så mange som muligt:)

Knus,
Susie

torsdag den 3. september 2009

Makeup og hudpleje spørgsmål

Har du nogle make-up eller hudpleje spørgsmål, som du søger svar på? Så er DENNE debat på Trendsales måske noget for dig. En venlig bruger har nemlig åbnet en debat, hvor du kan spørge hende om alt indenfor skønhedspleje. Hun er uddannet makeup-artist og underviser på en makeup-artist skole. Debatten er i sig selv interessant at læse, selvom du ikke selv har nogle spørgsmål, for du vil finde svar på en masse ting, og få en masse produkter anbefalet:)

Photobucket

Efterårsgarderoben

Brrr hvor har det været koldt i dag. Nu kan jeg vist ikke mere lukke øjnene for, at det er ved at være efterår. Men det behøves jo ikke nødvendigvis være en negativ ting, for så skal efterårsgarderoben jo indkøbes:). Et bud på et basis-outfit må være en oversize, stormasket striktrøje, et par dekorerede leggins, og en beanie eller et stort tørklæde. Hos Topshop kan du finde ganske gode bud på efterårsoufittet:


PhotobucketPhotobucket



PhotobucketPhotobucket



PhotobucketPhotobucket

tirsdag den 1. september 2009

Hvad har du i tasken?

Søndagens "Hvad har du i tasken" (jo, det er skam søndag i dag. Det er slet ikke fordi min hjerne stadig holder sommerferie, og fuldstændig glemte det ellers faste indlæg i søndags *fløjte uskyldigt*), er valgt fordi det meget godt illustrerer, hvor mange ting jeg har om hovedet pt:)

Photobucket

Vil du gå en mil i Christina Aguileras sko?

På Ebay kan du lige nu finde tøj som stjerner bla. Nicole Richie og Christina Aguilera har doneret. Alt overskud går til velgørenhed. Du kan fx. finde Christinas sorte Louboutin stiletter i str. 35,5 (hun har sørme lige så små fødder som mig). Højeste bud på dem er pt. 300 $. Du kan finde auktionerne HER:

Photobucket